Ναι το θυμαμαι που το χες πει..δηλαδη αν παμε 24 στη πολη δε θα βρω καμια χριστουγεννιατικη αγορα ανοικτη ή λειτουργουν ως τις 24 βραδυ;Καλό είναι, πιο κέντρο δε γίνεται... Στις γιορτές και αργίες, καθώς και τις Κυριακές, είναι πιο αραιά τα δρομολόγια, δηλαδή εκεί που είναι το λεωφορείο κανονικά κάθε 10 ή 15 λεπτά είναι κάθε μισή ώρα.
Επίσης, όπως ξαναείπα, έχετε υπόψη ότι 24 Δεκεμβρίου ξεστολίζονται όλα.
Χμμμ και λεγαμε να παμε 24-26 Φρανκφουρτη γιατι 26 εχουμε πρωινη πτηση...λες να αφησουμε Χαιδελβεργη για τοτε και να παμε πριν Φρανκφουρτη ή και εκει ξεστολιζουν νωριτερα?Θα σε απογοητεύσω, αλλά ναι, δε θα βρεις αγορές ανοιχτές.
Χμμ αρα μεχρι 22 βραδυ ειναι ανοικτες στη Χαιδελβεργη?με το πρωτο μας πλανο ισως την προλαβω μια μεραεστω στο διαστημα 24-25 που δεν ειναι στολισμενα Φρανκφουρτη θα χει πραγματα να δεις ή να κανεις ή θα να φουλ νεκρα??Λυπάμαι για τη δεύτερη απογοήτευση, αλλά 22/12 κλείνει και η Χαϊδελβέργη.
Οι Χριστουγεννιάτικες αγορές είναι από την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου μέχρι ακριβώς 4 εβδομάδες μετά...δηλαδή 22 Δεκεμβρίου φέτος.
Στην αρχή μου είχε κάνει κι εμένα μεγάλη εντύπωση η νέκρα στις 24&25/12, μου εξήγησαν πως αυτές θεωρούνται οικογενειακές μέρες και τέρμα τα wurst έξω...
Standhaussen δεν υπάρχει.Καλημέρα σας,
έχει κανείς καμία ιδέα πως πάω από Φρανκφούρτη στο Standhaussen;
Ευχαριστώ.