perixvra
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- .....
- Ταξίδι-Όνειρο
- εχει πραγματοποιηθει.. :)
Ναι το έψαξα κι εγώ έτσι αλλά και πάλι πρέπει να περιμένεις πολλές ωρες μέχρι το απογευματινό δρομολόγιο για Φολεγανδρο!
Ναι το έψαξα κι εγώ έτσι αλλά και πάλι πρέπει να περιμένεις πολλές ωρες μέχρι το απογευματινό δρομολόγιο για Φολεγανδρο!
Είναι αλλαγή νησιού με αεροπλάνο και πλοίο, μάλιστα νησιού της άγονης γραμμής, δε γίνεται να βολεψουν και όλα στην εντέλεια.Ναι το έψαξα κι εγώ έτσι αλλά και πάλι πρέπει να περιμένεις πολλές ωρες μέχρι το απογευματινό δρομολόγιο για Φολεγανδρο!
Δεν διαφωνώ...απλά προσπαθώ να πετύχω το καλύτερο δυνατό προγραμμα γι αυτό και αναφερω το καθετί μήπως μου διαφευγει κάτι και έρθει η λύση με την συνδρομή σας! Να ρωτησω και κάτι ακόμα όσον αφορα την μεταφορά από το αεροδρομιο προς το λιμάνι τι λύση βρήκατε ταξί;Είναι αλλαγή νησιού με αεροπλάνο και πλοίο, μάλιστα νησιού της άγονης γραμμής, δε γίνεται να βολεψουν και όλα στην εντέλεια.
Οι λίγες ώρες αναμονής στη Σαντορίνη δεν είναι τίποτα, ειδικά αν φεύγεις την ίδια μέρα, θεωρώντας πάντα ότι δε προλαβαίνεις τα πρωινά καράβια.
Τρίτη πρωι πετάμε για Σαντορίνη.Το απόγευμα 6:30 πάμε Σίκινο για μια βραδυά και την άλλη φεύγουμε Φολέγανδρο στις 21:00 όπου μένουμε 2 βράδια.Παρασκευή βράδυ πάμε Σίφνο για 5 διανυκτερεύσεις,Τετάρτη Τήνο για 3 μέρες-κάθε χρόνο 23 Ιούλη είμαστε εκεί στη γιορτή- και Σάββατο πάμε Μύκονο για να πετάξουμε από εκεί για Θεσσαλονίκη.11 διανυκτερεύσεις συν εισιτήρια βγήκαν όλα μαζί 430Είναι εύκολο να μου πεις το προγραμμα σας; Παίρνεις την πρωινη πτήση και μετά ποτέ έχει δρομολόγιο για το νησί; Επίσης την επιστροφή πως τη προγραμμάτισες;
Έχει κτελ.Θα πάμε αεροδρόμιο- Φηρά και μετά Φηρά-ΛιμάνιΔεν διαφωνώ...απλά προσπαθώ να πετύχω το καλύτερο δυνατό προγραμμα γι αυτό και αναφερω το καθετί μήπως μου διαφευγει κάτι και έρθει η λύση με την συνδρομή σας! Να ρωτησω και κάτι ακόμα όσον αφορα την μεταφορά από το αεροδρομιο προς το λιμάνι τι λύση βρήκατε ταξί;
Αν έχεις χρόνο ανεβαίνεις στα Φηρά με κτελ και πας αεροδρόμιο με τον ίδιο τρόπο. Αν όχι, το ταξί είναι μονόδρομος.Να ρωτησω και κάτι ακόμα όσον αφορα την μεταφορά από το αεροδρομιο προς το λιμάνι τι λύση βρήκατε ταξί;
Για την Φολεγανδρο είναι κανονισμένο απο το ξενοδοχείο μας! Τώρα όσον αφορά την Σαντορίνη έψαξα τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ αλλά μου βγαζει από Φηρα για αεροδρόμιο και όχι το αντιστροφο!Αν έχεις χρόνο ανεβαίνεις στα Φηρά με κτελ και πας αεροδρόμιο με τον ίδιο τρόπο. Αν όχι, το ταξί είναι μονόδρομος.
Στη Φολέγανδρο συνήθως έχει λεωφορείο την ώρα που φτάνει το καράβι ή κανονίζεις να σε παραλάβει ο ιδιοκτήτης του καταλύματος, δεν είναι μακριά πάντως το λιμάνι απ' τη χώρα.
Από Αθήνα (Πειραιά) αυτά υπάρχουν μόνο και λογικά δεν θα προστεθούν άλλα αργότερα. Αυτό είναι το σύνηθες για Φολέγανδρο.Ψάχνω να κλείσω ακτοπλοϊκά για Φολέγανδρο τον Ιούλιο για 2 άτομα με ένα όχημα και μου βγάζει μόνο 2 δρομολόγια από ακτοπλοϊκές εταιρείες τα οποία το ένα δεν κάνει μεταφορά οχημάτων και το άλλο διαρκεί 12 ώρες τι φάση? Μόνο δύο γραμμές υπάρχουν η θα προστεθούν και άλλα όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι?