Katerina ph
Member
Έχω κλείσει κι εγώ στην Ανεμούσα με 80 για τέλος Αυγούστου. Οπότε θα μ' ενδιέφερε κι εμένα ν' ακούσω γνώμες/Αχ βρε παιδιά!! Δέχομαι τους προβληματισμούς όλων. Eleva συμφωνώ μαζί σου. Κατ' αρχήν στο θέμα ότι άργησα, λυπάμαι αλλά δε μπορώ να κλείσω διακοπές 3-4 μήνες νωρίτερα, 1ον γιατί η δουλειά μας είναι πολύ απαιτητική και ειδικά τώρα που ολοκληρώνεται ένα τεράστιο κατασκευαστικό έργο στην περιοχή μας. Και 2ον γιατί δεν το ήθελα κι εγώ. Τελικά έκλεισα στη Φολέγανδρο στο ανεμούσα. Δεν είχε δίκλινο και θα μου δώσει τρίκλινο στα 95 ευρώ. 16-19/8. Μακάρι να μπορούσα να μην πάω μέσα στο 15Αύγουστο διακοπές, αλλά το ελεύθερο επάγγελμα δεν έχει πολλές πολυτέλειες. Επίσης στο ανεμούσα ήταν πολύ ευγενικός ο κύριος, μου άρεσε το συγκρότημα πάρα πολύ. Βέβαια τα τρίκλινα είναι στο ισόγειο, αλλά βλέπω ότι η θέση του ξενοδοχείου είναι προνομιακή και θα έχω θέα θάλασσα. 14-16/8 θα είμαι Σίκινο όπου έκλεισα στη Γαλήνη με 40 το βράδυ.
Αυτό είναι το site: http://www.anemousahotel.gr/. Αναμένω σχόλια αν κάποιος έμεινε εκεί.