mariagl
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αυστραλία
Ξέρω ότι ειναι νωρίς αλλα θελω να οργανωθώ λιγο. Εχω περιπου 10 μέρες στη διάθεση μου, θέλω σιγουρα να πάω στο Disney World και στο Kennedy Space Center. Τι άλλο δεν πρέπει να χάσω??
Προφανώς εννοείς τα κις που κλείνουν το κόλπο, γιατί τα κις που ξεκινούν από το μέσο της φλόριντα δεν νομίζω να είναι ακριβώς μούφα.Τα κις είναι μια μούφα, ατελείωτα χιλιόμετρα ενός δρόμου, εντυπωσιακού μεν, ανούσιου δε, αφού δεξιά και αριστερά έχει μόνο ιδιωτικές παραλίες. Μόνο το key west αξίζει που όμως είναι πολύ μακριά γαι να φτάσεις ως εκεί.
Τα everglades ναι, αξίζουν. Αλλά βοήθα μας, σε ποιες περιοχές θα κινηθείς; η φλόριντα δεν είναι και μικρή.
Και τα νησιά στο εσωτερικό του κόλπου δίπλα και παράλληλα στην ακτή της Φλόριντα λέγονται κις, όπως αυτά που κλείνουν μέρος του κόλπου και δεν είναι παράλληλα με την ακτή.Ποια είναι τα keys που ξεκινούν από το μέσο της φλόριντα;
Το αεροπλάνο.Τι άλλο δεν πρέπει να χάσω??
A οκ, εγώ σε κάθε περίπτωση αναφερόμουν στα keys που κλείνουν τον κόλπο, από τα οποία απογοητεύτηκα.Και τα νησιά στο εσωτερικό του κόλπου δίπλα και παράλληλα στην ακτή της Φλόριντα λέγονται κις, όπως αυτά που κλείνουν μέρος του κόλπου και δεν είναι παράλληλα με την ακτή.
Οι ιδιωτικές παραλίες τι έλεγαν? Αξίζει να αγοράσουμε καμία?A οκ, εγώ σε κάθε περίπτωση αναφερόμουν στα keys που κλείνουν τον κόλπο, από τα οποία απογοητεύτηκα.