varioAthens
Member
Ωραία τα αξιοθέατα αλλά και η πίτσα-ντοματίνι....άλλο πράγμα!!!
Turist trap και άγιος ο θεός....Αλλά ρε παιδί μου 7? η μια μπάλα παγωτό. Προσωπικά στις δύο επισκέψεις μου στην Ιταλία σε καμία gelateria δεν πλήρωσα πάνω από 2? τη μπάλα.
το παγωτό όπως και ο καφές dik-7 (με το σωστό νούμερο..) είναι "λαικά" αγαθά και δεν μετριέται με μπάλες αλλά με κυπελλακι. στο Παλέρμο το μεγάλο έχει 1,50 (2 ελληνικές μπάλες).Ωραία και αναλυτική περιγραφή και καταπληκικές φώτο. Σε ευχαριστούμε και αναμένουμε τη συνέχεια.
Αλλά ρε παιδί μου 7€ η μια μπάλα παγωτό. Προσωπικά στις δύο επισκέψεις μου στην Ιταλία σε καμία gelateria δεν πλήρωσα πάνω από 2€ τη μπάλα.
Φίλε Samion το γνωρίζω αυτό πολύ καλά, αλλά έκανα λόγο για μπάλα, επειδή έτσι αναφέρει η chrikky στην ιστορία της. Ιδίως κατά την επίσκεψη μου στη Ρώμη κατανάλωνα τουλάχιστον τρία μεγάλα κυπελάκια ημερησίως και τα πλήρωνα πολύ φθηνότερα απ' ότι στην Ελλάδα. Για την ποιότητα δε ας μη μιλήσω.το παγωτό όπως και ο καφές dik-7 (με το σωστό νούμερο..) είναι "λαικά" αγαθά και δεν μετριέται με μπάλες αλλά με κυπελλακι. στο Παλέρμο το μεγάλο έχει 1,50 (2 ελληνικές μπάλες).
τώρα μιλάς σωστά, 3 την ημέρα..όχι γιατί σε άλλο τόπικ αναφέρθηκε μια "ρωμαική" gelateria στο Ναύπλιο που εμένα με χρέωσε 2,25 τη μπάλα (4.5Ε το κυπελλάκι). και δεν είναι η Φλωρεντία των 20 εκατομ. τουριστών που ας πούμε ότι δικαιολογεί μια αυξηση (όχι τόσο όσο ανέφερε η chrikky πάντως).Φίλε Samion το γνωρίζω αυτό πολύ καλά, αλλά έκανα λόγο για μπάλα, επειδή έτσι αναφέρει η chrikky στην ιστορία της. Ιδίως κατά την επίσκεψη μου στη Ρώμη κατανάλωνα τουλάχιστον τρία μεγάλα κυπελάκια ημερησίως και τα πλήρωνα πολύ φθηνότερα απ' ότι στην Ελλάδα. Για την ποιότητα δε ας μη μιλήσω.
Μέχρι να τελειώσεις την ιστορία σου δεν θα έχει μείνει μαλλί για μαλλί (και extension μπορώ να σου πώ) στο φόρουμ!!!μετά την τιμή του καφέ, προκαλείται θύελλα και με την τιμή του παγωτού βλέπω...