katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Και καλα κάνειΧμμμ...
Κάτι μου λέει ότι κερδίζει η Σιένα!
Προτιμήστε το λεωφορείο.
Και καλα κάνειΧμμμ...
Κάτι μου λέει ότι κερδίζει η Σιένα!
γιατί? θα χασουν τοσο χρονο, δεν θα απολαυσουν το τοπιο οπως θα ηθελαν, δεν θα κανουν στασεις κ θα εχουν κ τον χρονικο περιορισμό. εκδρομη στη Τοσκανη θελει ΙΧ. εκδρομη στις μεγαλες πολεις Φλωρεντια, Πιζα, Λουκα ναι με ΜΜΜ.Προτιμήστε το λεωφορείο.
Απάντησα σε ποστ που ανέφερε μόνο Σιένα. Αν πάνε μόνο Σιένα μια χαρά είναι το λεωφορείο.γιατί? θα χασουν τοσο χρονο, δεν θα απολαυσουν το τοπιο οπως θα ηθελαν, δεν θα κανουν στασεις κ θα εχουν κ τον χρονικο περιορισμό. εκδρομη στη Τοσκανη θελει ΙΧ. εκδρομη στις μεγαλες πολεις Φλωρεντια, Πιζα, Λουκα ναι με ΜΜΜ.
ακριβως, για ημερησια ειναι μονοδρομος. αλλα κ μονο για Σιενα το λεωφορειο εχει 15Ε, 30για 2ατομα κ τα ΙΧ 40τωρα στη χαι σιζον. δεν αξιζει τον κοπο το λεωφορειο γιατι με το ΙΧ θα δεις πολλα περισσότερα. για οποιον βεβαια ενδιαφερεται να οδηγει κλπ.Απάντησα σε ποστ που ανέφερε μόνο Σιένα. Αν πάνε μόνο Σιένα μια χαρά είναι το λεωφορείο.
Αν θέλουν να συνδυάσουν Σιένα και San Gimignano είναι πολύ ταλαιπώρια με τα μέσα. Αν θέλουν να κάνουν ένα ημερήσιο τουρ (γιατί περί ημερήσιας πρόκειται), το αυτοκίνητο είναι η ιδανική επιλογή.
Καταρχάς, ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες και τις ιδέεςακριβως, για ημερησια ειναι μονοδρομος. αλλα κ μονο για Σιενα το λεωφορειο εχει 15Ε, 30για 2ατομα κ τα ΙΧ 40τωρα στη χαι σιζον. δεν αξιζει τον κοπο το λεωφορειο γιατι με το ΙΧ θα δεις πολλα περισσότερα. για οποιον βεβαια ενδιαφερεται να οδηγει κλπ.
Και στην Φλωρεντια και στην Σιενα ναι ειναι σχεδον στο κεντρο αλλα οπως σου ειπαν και οι υπολοιποι καλυτερα με αυτοκινητο.. δεν ειναι τιποτα ειναι πολυ ευκολο... εχω παω παντα με το δικο μου αυτοκινητο μία φορα που δεν πηγα εκλεισα απο εδω.. www.rentalcars.comΚαταρχάς, ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες και τις ιδέες
Ομολογώ, μου άρεσε πολύ η ιδέα του αυτοκινήτου!! Δεν το είχα κατά νου λόγω τιμής, που υπέθετα ότι θα ήταν ψηλά!
Θα βρισκόμαστε Φλωρεντία 20 - 23 Αυγούστου... Αν ψάξουμε να κλείσουμε με το που φτάσουμε λέτε να μη βρούμε;
Δεν έχω ξανανοικιάσει στο εξωτερικό οπότε δεν ξέρω τι παίζει..
Αν δεν ευδοκιμήσει το σενάριο του αυτοκινήτου, το τρένο για Σιένα βολεύει? Κάπου διάβασα ότι δεν είναι μέσα στο κέντρο ο σιδ. σταθμός ;;
οχι δεν βολεύει το τρένο σε σχεση με το λεωφορείο, όπως σου εχω γραψει ηδητο τρένο για Σιένα βολεύει? Κάπου διάβασα ότι δεν είναι μέσα στο κέντρο ο σιδ. σταθμός ;;
Σε ευχαριστω!αν κλεισεις ξενοδοχειο μεσα στο ZTL, επικοινωνεις με το ξενοδοχειο και τους δινεις τον αριθμο κυκλοφοριας να τον δηλωσουν και μπαινοβγαινεις ελευθερα.