katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Το Chiampino εξυπηρετείται από αυτές τις εταιρείες http://www.adr.it/web/aeroporti-di-roma-en-/pax-cia-busΤα λεωφορεία που σε πάνε από το Ciampino στο σταθμό Termini, γεμίζουν και φεύγουν ή οι ώρες είναι όπως στο site τους? Ρωτάω για να υπολογίσω τι ώρα θα είμαι στον Termini. Ας πούμε, εμείς φτάνουμε στις 16:20, το επόμενο λεωφορείο είναι στις 16:30 (μάλλον δεν το προλαβαίνουμε ε?) κι το επόμενο είναι στις 17:15, παίζει να φύγουν κι άλλα στο ενδιάμεσο?
Σε αυτό το θέμα θα βρεις όλες τις πληροφορίες για τη μεταφορά στο termini http://www.travelstories.gr/communi...-σταθμό-μετρό-της-Ρώμης-και-αντίστροφα.30110/
Όπως τα λέει ο @teoperΠρέπει να κλείσω το εισιτήριο του τρένου για Φλωρεντία νωρίτερα από Internet για να βρω καλύτερη τιμή, ή και εκεί αν το κλείσω μόλις φτάσω στο Termini θα είναι ίδια η τιμή. Τώρα ας πούμε το βρήκα περίπου 20€ πήγαινε.
Άσε μεγάλα περιθώρια χρόνου κι ας περιμένειςΤι ώρα πιστεύετε ότι θα μπορούσα να κλείσω τρένο ώστε να είμαι καλυμμένη? Είδα από το site της Trenitalia ότι έχει τα γρήγορα που κάνουν 1:30 ώρα στις 18:05, 18:29, 18:50 κτλ.
Κάθε εισιτήριο έχει και τους κανόνες του. Στα δρομολόγια που σου βγάζει η trenitalia αναγράφεται το είδος του εισιτηρίου και εκεί θα δεις ένα σηματάκι πληροφοριών (i) με τους κανόνες τους εισιτηρίου. Τα πολύ οικονομικά λογικά δεν επιτρέπουν αλλαγές. Τα πιο ακριβά επιτρέπουν αλλαγές ακόμα και online.Αν τυχόν κλείσω ένα εισιτήριο με την Trenitalia και δεν προλάβω το τρένο (π.χ. έχει καθυστέρηση η πτήση μου), τι γίνεται το χάνω τελείως και πρέπει να βγάλω καινούριο? (Μιλάμε για τα φθηνά εισιτήρια)
Το άγχος της δεν είναι με τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα, προφανώς. Είναι καθαρά οικονομικό.Βρες ένα μέσο και πήγαινε στο τέρμινι, υπάρχουν 3-4 εταιρείες που κάνουν δρομολογια και βγάλε εισιτήριο για το τρένο από τα μηχανήματα του σταθμού, δε χρειάζεται να αγχωθείς με τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα. Τα τρένα τους φεύγουν σχεδόν πάντα στην ώρα τους. Τα ταξίδια άλλωστε τα κάνουμε για να διώξουμε το άγχος και όχι να γεμίσουμε με περισσότερο.