Pel
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Και πού δεν θέλω;
Στο λινκ που γράφεις πήγα κι εγώ κι αν πατήσεις το βγάζει 24€!
Ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα στην πλατεία του Duomo γίνεται ένα Πασχαλινό happening. Scoppio del Carro λέγεται και πρόκειται για την ανατίναξη μιας άμαξας, ακριβώς μπροστά στις πύλες του Duomo, με μια ρουκέτα που πετυχαίνει τα πυροτεχνήματα που κουβαλάει.χιλια ευχαριστω παιδια με βοηθατ ε τοσο πολυ!!!συνεχιστε κ πειτε μου!!!κατι ιδιαιτερο μα δω που θα πετυχω το πασχα στην φλωρεντια;;;
Με συγχωρείς, αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς! Εγώ επέλεξα ένα εισιτήριο full, για μία τυχαία ημερομηνία μέσα στο Φεβρουάριο και προχωρώντας τη διαδικασία μετά θέλει τα στοιχεία μου και δεν μπορώ να το συνεχίσω για ευνόητους λόγους!Στο λινκ που γράφεις πήγα κι εγώ κι αν πατήσεις το βγάζει 24€!
μπορεις σε πρακαλω να μου πεις γιατι ακομη κ στο λινκ που μου εδωσες τα εισητηρια στις 29-30-31/3 που θα μαι φλωρεντια εχουν 24€ το ενα κ οχι 12;;;Τότε δεν είναι το επίσημο site!
https://webshop.b-ticket.com/webshop/webticket/shoppingcart?tokenName=CSRFTOKEN
Και εγώ δεν το είχα βγάλει απο το επίσημο site (μου το υπέδειξαν εδώ στο forum) αλλά είχα πληρώσει ένα μικρό καπέλο των 1,5€
Επίσης στο Uffizi έχει πολλές περιοδικές εκθέσεις. Για αυτές πληρώνεις 4€ επιπλέον
https://www.uffizi.it/en/pages/new-ticket-prices-from-1-march-2018μπορεις σε πρακαλω να μου πεις γιατι ακομη κ στο λινκ που μου εδωσες τα εισητηρια στις 29-30-31/3 που θα μαι φλωρεντια εχουν 24€ το ενα κ οχι 12;;;
Η βάση μας θα είναι το Σαν Τζιμινιάνο με στόχο να περιηγηθούμε στην ευρύτερη περιοχή της Τοσκάνης. Ξέρουμε ότι η Φλωρεντία έχει δακτύλιο οπότε είναι μονόδρομος η επιλογή λεωφορείο.Ποιό είναι το νόημα να κάνετε τόσα έξοδα να πάτε με το αυτοκίνητο σας μέχρι έξω από τη Φλωρεντία και να κινήστε σε όλη την εκδρομή σας με λεωφορεία![
Πολύ χρήσιμη πληροφορία για εμάς. Σε ευχαριστώ! Αν είναι και φυλασσόμενο μάλλον ακούγεται πολύ καλή επιλογή το υπόγειο πάρκιν του σταθμού.2-3 φορές που βρέθηκα με δικό μου αυτοκίνητο στην Φλωρεντία, το πάρκαρα στο υπόγειο πάρκινγκ του κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού. δυστυχώς κόστος δεν θυμάμαι . από εκεί πας στο κέντρο με τα πόδια.
Πολύ χρήσιμη πληροφορία για εμάς. Σε ευχαριστώ! Αν είναι και φυλασσόμενο μάλλον ακούγεται πολύ καλή επιλογή το υπόγειο πάρκιν του σταθμού.