greg_thess
Member
Κέντρο λέγοντας πιο συγκεκριμένα;Έχεις κλείσει ξενοδοχείο ή πας για ημερήσια;Αν το δεύτερο με τα πόδια όπως λέει ο Μάκης.
Σε ευχαριστω! Κ απο το σταθμό για να ειμαι κέντρο, με ταξί συμφέρει; Κ που ειναι καλα να ξεκινήσω τη βόλτα μου;
Ξεκινώντας με τα πόδια από το σταθμό σε 10-15 λεπτά έχεις φτάσει στο Duomo. Από εκεί και πέρα, η πόλη περπατιέται εύκολα, όλα τα αξιοθέατα είναι αρκετά κοντά το ένα με το άλλο.Σε ευχαριστω! Κ απο το σταθμό για να ειμαι κέντρο, με ταξί συμφέρει; Κ που ειναι καλα να ξεκινήσω τη βόλτα μου;
Έχει και λεωφορεία αν θες.Γνωρίζετε πόσο κοστίζει το εισιτήριο τρένου από Πίζα για Φλωρεντία? Στο site της trenitalia βλέπω τα δομολόγια, αλλά όχι τις τιμές...
Προσπάθησε με AirBnb ... μπορεις να βρεις ολόκληρο διαμέρισμα στα 250Ε για 3 μερεςΚαλησπέρα σε όλους! Ψάχνω αρκετή ώρα στο site για πληροφορίες σχετικά με οικονομική διαμονή στη Φλωρεντία αλλά δεν βρίσκω κάτι. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς γιατι όσο ψάχνω στο ιντερνετ, τόσο απογοητεύομαι με τις τσουχτερές τιμές... Ημ/νιες: 05/06-08/06 (3 νύχτες) και budget <250,00 Eur και για τις 3 μέρες δίκλινο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.