AEKfan
Member
Ειρωνία όχι. Σαρκασμό ναι.Αντί να εκτιμήσεις το γεγονός που κάθισε η κοπέλα και τα γραψε κάθεσαι και πουλάς ειρωνία και υφάκι "που δείχνει να ξέρει τη Φλωρεντία όσο ξέρω εγώ το Μπακού ή τα υψίπεδα του πλανήτη Άρη"
En passant, δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να εκτιμήσω. Αν θέλεις εξήγησέ μου.
Στ'αλήθεια δεν καταλαβαίνω τι γράφεις. Τι μπορεί να σημαίνει το "αυτά ξέρουμε αυτά γράφουμε"? Σε ποιο γαλαξία στέκεται αυτή η πομφόλυγα για επιχείρημα?sorry κιόλας ρε μεγάλε αλλά τι να κάνουμε αυτά ξέρουμε αυτά γράφουμε..
Αυτό είναι ακόμα δυνατότερο από το παραπάνω.Και αφού ξέρεις τόσα πολλά γιατί δεν κάθισες να τα γράψεις εσύ??
Βάζω στόχο τώρα να γράψω μέσα στις επόμενες μέρες εκτενή άρθρα για όλες τις major Ευρωπαικές/Αμερικάνικες πόλεις, την αραβοισραηλινή διένεξη (με αναλύσεις των συγκρούσεων του '48, του '56, του '67 και του '73), τον γερμανικό εξπρεσσιονιστικό κινηματογράφο του μεσοπολέμου, τη ρώσσικη πρωτοπορεία στη ζωγραφική των αρχών του 20ου αιώνα, τα κρασιά του Μπορντώ και της βόρειας Ιταλίας, τον Γαλλικό υπαρξισμό και τα κοάσματα των βατράχων στην ανατολική Μογγολία.
Σε βεβαιώνω, προς ικανοποίησή σου, ότι προσεχώς θα γράψω εκτενώς για κάθε θέμα που γνωρίζω (και όπως έχεις σωστά μαντέψει από τα εγωκεντρικά μου φληναφήματα, όντως ξέρω "τόσα πολλά").
...αλλιώς τι?Δεν σε ξέρω αλλά ελπίζω να κάνεις πλάκα αδερφέ στο post σου..
Δεν έκανες κανένα λάθος. Έπεσες μέσα και τα είπες υπέροχα.Σε περίπτωση που κάνω λάθος ζητώ συγνώμη για το ύφος.
Είσαι ευφυής και διασκεδαστικός.