Καλημέρα και καλώς ήρθες. Το μήνυμά σου μεταφέρθηκε σε αυτό το πιο σχετικό θέμα, από το οποίο μπορείς να αντλήσεις χρήσιμες πληροφορίες.καλησπερα σας
ειμαι καινουργια στο site και θα ηθελα τις γνωμες οσων μπορουν και ξερουν σχετικα με τα must της Φλωρεντιας σε μια μερα σε συνδιασμο με ψωνια και μινι περιηγηση στην πολη
ευχαριστω εκ των προτερων!!
Καλημέρα, θα ήθελα τη βοήθειά σου.Ειναι πιο ακριβα αλλα τουλαχιστον δε ρισκαρεις να το χασεις και να ξαναπληρωσεις εισιτηριο.Απο θεμα χρονου που λες ειναι μια η αλλη ειτε λεωφορειο απευθειας ειτε λεωφορειο-τρενο.Εγω ειχα παει με λεωφορειο απευθειας και ειχα γυρισει με τρενο και εκανα περιπου την ιδια ωρα.
Κ εγώ έχω την ίδια απορία για 1/1καλησπερα σας! θα ταξιδεψω με φιλους στη φλωρεντια το Δεκεμβρη. Γνωριζει καποιοσ αν την 1 /1 τα μεσα μαζ μεταφορας λειτουργουν κανονικα η εστω πιο αραια? τα ξενοδοχεια πιο κοντα στο κεντρο ειναι πολυ ακριβα και σκεφτομαστε ν μεινουμε σε ενα καμπινγ 5χλμ απο την πολη. ευχαριστω εκ των πρωτερων
λειτουργουν ολα κανονικα, δηλ αραιο ωραριο αργιων.Κ εγώ έχω την ίδια απορία για 1/1
Αααα εκεί θα είμαστε κ εμείς! Αντε να δουμε!Καλησπέρα και χρόνια πολλά
Παρακαλώ για τη βοήθεια σας για προτάσεις φαγητού & ποτού (Όχι κλαμπ) παραμονή και ανήμερα πρωτοχρονιάς στη Φλωρεντία.
Διαβασε καλα το how yo buy...Καλησπέρα! Γνωρίζετε αν κλείσω εισιτήρια με τρένο αν πρέπει να τα εκτυπώσω;; Ή δείχνω κάτι από κινητό;;
Στα Regionale (RV) δεν εχει διαφορα. Στα Freccia σιγουρα εχει, οποτε online για προσφορεςΣυμφέρει καλύτερα (οικονομικά) να κλείσεις τα εισιτήρια σ on-line απο πριν ή οι τιμές είναι ίδιες και last minute?
Εχει τρενο Φλωρεντια Σιενα, τα Regionale, εαν θυμαμαι καλα κανουν περιπου μιαμιση ωραΕπίσης υπάρχει τρένο (απ΄οτι βλέπω κ η ίδια ) από ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ για ΣΙΕΝΑ σωστα?
θελω να πω η Σιενα αν και μικρη (εκτός από λεοφωρείο) έχει σαν πόλη και σταθμό τρένου?
Φυσικα και εχειη Σιενα αν και μικρη (εκτός από λεοφωρείο) έχει σαν πόλη και σταθμό τρένου?
Η τιμη διαφερει εαν θα ειναι Α η Β θεση και οχι στο καθισμα αν θα ειναι παραθυρο η εαν θα ειναι μπροστα η αναποδα της διαδρομηςplease πειτε μου τι θεση ειναι καλυτερα να κλεισω? μπροστα πισω? παραθυρο σιγουρα. χρεωνομαι παραπανω οπως στις πτησεις αν κανω επιλογη θεσης? ειναι πρωτη φορα σε τρενο/ σορρυ!!!
Διαφορετικοι σταθμοι που συνδεονται με μετρο.ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑΘΜΟΣ MILANO GARIBALDI Ή MILANO CENTRALE φανταζομαι δεν εχει καποια διαφορα (κατανοω οτι ειναι διαφορετικοι σταθμοι) ρωταω ενημερωτικα...