roadtravel
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ρουμανια
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλασκα
Το θεμα παντως κοριτσια δεν βλεπω να το σχολιαζει καποιος ανδρας...
Αρα, μονες μας τα λεμε μονες μας τα ακουμε!
επ!τσαμπα εκανα σχολιο???!!!!
Το θεμα παντως κοριτσια δεν βλεπω να το σχολιαζει καποιος ανδρας...
Αρα, μονες μας τα λεμε μονες μας τα ακουμε!
δε μιλάω προσωπικά για μένα.. γενικά μιλάω για όλους, δεν είναι όλες οι συνθήκες ίδιες απλά ήθελα να πω γιατί 2 άτομα που είναι πραγματικοί φίλοι για χρόνια να μη προκύψει κάτι μελλοντικά, αν περνάνε τόσο καλά σα φίλοι θα περάσουν καλά και σα ζευγάρι πιστεύω (αυτό βέβαια δεν ισχύει πάντα)και εννοεις οτι με αυτες τις 2-3 φιλες εχει γινει κατι?γιατι ετσι οπως το εγραψες εγω αυτο καταλαβα...:roll:
συμφωνώ και επαυξάνω με την τοποθέτηση σου,οσον αφορά τους πρώην......τι στο καλό κι εγώ είμαι προοδευτική αλλά αυτό δε χωνεύεται:roll:......,και οσον αφορα την πρώτη σου κουβέντα ,ναι παρόλο που κι εγώ σε προηγουμενο μήνυμα έχω τοποθετηθεί και είπα και το εννοώ ότι εχω ανδρες φιλους αληθινούς,οφείλω να ομολογήσω ότι εχουν υπάρξει στιγμές που μου περνάει απο το μυαλο ......γιατι να μην είμαστε ζευγάρι και ίσως και απο το δικό τους μυαλό να πέρασε η ίδια σκέψη,αλλα αυτό για διαφόρους λόγους μπορεί να παρακαμφθεί και να υπάρξει καλή φιλίαδεν υπαρχει περιπτωση να περνας καλα με μια-εναν φιλη/ο και να μην σκεφτεις γιατι να μην ειμαστε ζευγαρι ? Τωρα οσον αφορα αυτα που λεει η ευδοκια, δεν νομιζω οτι μεταξυ πρωην υπαρχει φιλια, παντα ερωτικη θα ειναι η σχεση τουλαχιστον απο την μια πλευρα. Εμενα παντως ουτε μου συνεβη ποτε ουτε θα μου συμβει. Αλλο η φιλια αλλο ο ερωτας. Επισης θα με ενοχλουσε να μου ελεγε οτι ο κολλητος ειναι ο πρωην, φαντασου ευδοκια τον ανδρα σου οταν του πεις θα βγω με τον κολλητο μου. Αν και νομιζω οτι εχω προοδευτικες ιδεες αυτο θα μου ηταν δυσκολο να το δεχτω.