• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Φθορά αστυνομικής ταυτότητας

kara hissar

Member
Καλησπέρα! Μηπως ξερετε τι παιζει με τη φθορα της ταυτοτητας κατα τον ελεγχο των στοιχειων στα αεροδρομια; Η φθορα που θεωρειται επιλειψιμη ειναι αυτη απο την οποια αποκρυπτονται στοιχεια; Εμενα εχει μια στοιχειωδη φθορα αλλα ολα τα στοιχεια ειναι μια χαρα εμφανη... Σας εχει τυχει κατι παρομοιο η γνωριζετε κατι να με ενημερωσετε;

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Τι να σου πω... η ταυτοτητα της γυναικας μου εχει γινει πατσαβουρι απο τοτε που ξεχασαμε τα κλειδια μεσα στο σπιτι και προσπαθουσαμε να ανοιξουμε ( επιτυχως) την πορτα με αυτην και δεν αντιμετωπισαμε ποτε προβλημα.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Κι εγω την εχω χρησιμοποιησει πολλακις στα αεροδρομια. Να σημειωσω πως η δικια μου περα των αλλων φθορων που εχει, ειναι ανοιχτη απο το πλαι...

kara hissar

Member
Κι εγω την εχω χρησιμοποιησει πολλακις στα αεροδρομια. Να σημειωσω πως η δικια μου περα των αλλων φθορων που εχει, ειναι ανοιχτη απο το πλαι...
οταν λες ανοιχτη; Βλεπεις μεσα χαρτι; γιατι εμενα εχει ανοιξει και φενεται χαρτι...

paefstra

Member
οταν λες ανοιχτη; Βλεπεις μεσα χαρτι; γιατι εμενα εχει ανοιξει και φενεται χαρτι...
Πας σε ένα φωτοτυπάδικο για θερμοκόλληση. Εμένα μου το έκαναν στην αστυνομία και αντέχει εναμιση χρόνο τώρα και δεν εχει ανοίξει.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ναι αμα θελω το βγαζω κιολας, αλλα δεν ξερω αν θα μπορεσω να το ξαναβαλω

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα