Εάν τυχόν σε εξυπηρετεί το ιατρικό κέντρο medicus στους Αμπελόκηπους χρεώνει το μοριακό στα 50 ευρώ και μάλιστα στην πλειονότητα των περιπτώσεων σου στέλνει μέσω email το αποτέλεσμα και το ίδιο βράδυ (αργά) και στα αγγλικάΗ προσφορα των 40ε για pcr test ισχυει ακομα στη κλινικη που λεγατε?αν οχι γνωριζει κανεις αν υπαρχει κανενα αλλο κεντρο κατω του 60ε??(εκτος της προσφορας της aegean)
Απ΄όσο έχω δει, 20€ χρεώνουν κι αυτοί, αφού η δειγματοληψία είναι υποχρεωτική. Κάνω λάθος;Βιοϊατρική κοστίζουν 10€,αλλά δεν ξέρω αν δίνουν βεβαίωση Τιμές Τεστ Κορωνοϊού | Βιοιατρική
χμμ..μάλλον εχεις δίκιο,βιάστηκα να το δω αισιόδοξα.Ε λογικά 10+10 θα είναι. Το μεσημέρι που θα το κάνει το αδέρφι,θα μου πει.Απ΄όσο έχω δει, 20€ χρεώνουν κι αυτοί, αφού η δειγματοληψία είναι υποχρεωτική. Κάνω λάθος;
Δεν έκανες λάθος.20€ τελικά και με βεβαίωση στα αγγλικά.Απ΄όσο έχω δει, 20€ χρεώνουν κι αυτοί, αφού η δειγματοληψία είναι υποχρεωτική. Κάνω λάθος;
Πιστεύεις μπορώ να ταξιδέψουμε κανονικά με το συγκεκριμένο PCR?Δεν έκανες λάθος.20€ τελικά και με βεβαίωση στα αγγλικά.
Δεν θα κερδισεις τιποτε παραβιαζοντας τους κανονες που λενε οχι πριν απο 72 ωρες. Στην Ιταλια το τεστ ειναι φθηνοτερο, 50 ευρω.Πιστεύεις μπορώ να ταξιδέψουμε κανονικά με το συγκεκριμένο PCR?
Θα ταξιδέψω στην Ιταλία για 3 ημέρες και σκέφτομαι την μέρα που αναχωρώ για Ιταλία να κάνω το pcr ώστε να μπορώ να επιστρέψω (θα είναι λίγο παραπάνω από 72 ώρες).
Για Ιταλία θα κάνω το rapid test που ζητάνε 48 ώρες πριν.
Ωστοσο αν δε προλαβαινει ή για να ειναι ακριβως 72ωρες το pcr πρεπει να παει ωρα που δε ειναι ανοικτα τα κεντρα που κανουν το τεστ μπορει να το κανει και απο Ελλαδα...τουλαχιστον η aegean σε προσφατη επικοινωνια μας για αντιστοιχο θεμα που ειχαμε,μας διαβεβαιωσε οτι δεχονται pcr test απο ελλαδα αν πας εξωτερικο για μικροτερο χρονικο διαστημα των 72 ωρωνΔεν θα κερδισεις τιποτε παραβιαζοντας τους κανονες που λενε οχι πριν απο 72 ωρες. Στην Ιταλια το τεστ ειναι φθηνοτερο, 50 ευρω.
Μα λεει οτι θα το κανει πιο πριν απο τις 72 ωρες. Επισης γιατι πρεπει να γινει ακριβως 72 ωρες πριν κι οχι 48? Που αναφερεται αυτο? Πχ αν η πτηση της επιστροφης ειναι στις 12 το βραδυ πρεπει καποιος να παει για pcr στις 12 το βραδυ 3 μερες πριν?Ωστοσο αν δε προλαβαινει ή για να ειναι ακριβως 72ωρες το pcr πρεπει να παει ωρα που δε ειναι ανοικτα τα κεντρα που κανουν το τεστ μπορει να το κανει και απο Ελλαδα...τουλαχιστον η aegean σε προσφατη επικοινωνια μας για αντιστοιχο θεμα που ειχαμε,μας διαβεβαιωσε οτι δεχονται pcr test απο ελλαδα αν πας εξωτερικο για μικροτερο χρονικο διαστημα των 72 ωρων
Καταρχάς στο μήνυμά που έκανες παράθεση γίνεται λόγος για rapid όχι για pcrΠιστεύεις μπορώ να ταξιδέψουμε κανονικά με το συγκεκριμένο PCR?
Θα ταξιδέψω στην Ιταλία για 3 ημέρες και σκέφτομαι την μέρα που αναχωρώ για Ιταλία να κάνω το pcr ώστε να μπορώ να επιστρέψω (θα είναι λίγο παραπάνω από 72 ώρες).
Για Ιταλία θα κάνω το rapid test που ζητάνε 48 ώρες πριν.