thanos to atomo
Member
μπορει να μου απαντησει καποιος-α αν ξερει καποια εταιρια που να εχει φθηνα αεροπορικα εισητηρια για πτησεις απο θεσσαλονικη - βιεννη και το αντιστροφο;;
Κάποια στιγμή η Austrian έδινε με 116 αλλά δεν κράτησε πολυ και δεν προλάβαμε... πρόσφατα δεν κοίταξα αλλά πάντα έπαιζε στο 200άρι. Για φθηνότερα μόνο σε συνδυασμό με άλλο προορισμό.μπορει να μου απαντησει καποιος-α αν ξερει καποια εταιρια που να εχει φθηνα αεροπορικα εισητηρια για πτησεις απο θεσσαλονικη - βιεννη και το αντιστροφο;;
Τόπικ είναι το θέμα ........ευχαριστω παρα πολυ για της πληροφοριες. αλλα αυτο με το τοπικ δεν καταλαβαινω μωρε, χιλιες φορες εχω ρωτησει τι ειναι και κανεις δεν μου απαντησε.
Δε γνωρίζω αλλά τώρα που το είπες κοίταξα. Επέλεξα 13-19/11 και για μεν Θεσσαλονίκη μου έβγαλε μόνο Alitalia ενώ για Αθήνα Austrian. Μου έκανε εντύπωση που δεν είχε άλλες αεροπορικές. Κι επίσης μου έκανε εντύπωση που η τιμή δεν είχε καμιά σχέση με αυτή της διαφήμισης. Πχ Θεσσαλονίκη-Βιέννη μέσω Ρώμης 410 Να υποθέσω ότι οι άλλες πτήσεις έκλεισαν; Δεν ξέρω τι να πω.Πετάει η εντζίαν Βιέννη από Θεσσαλονίκη?