taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Χμ... Όταν πήγα εγώ (περίπου αυτό το δρομολόγιο) η ΤΑΜ δεν είχε μπει ακόμα στη Star Alliance, αλλά και που μπήκε το μόνο που προσέφερε επιπλέον είναι το Brazil Airpass (Brazil Airpass - Star Alliance), που δεν κάνει για την περίπτωσή σου.Για να ρωτησω κατιτις γιατι προσπαθω να βγαλω μια ακρη.
Υποτιθεστω οτι εχω βρει καλο τικετ με LH/JJ για ΑΤΗ-GIG & BUE-ATH. (Επειδη θελω να χρησιμοποιησω τα μιλια μου με Star Alliance)
Θελω να κανω 2 "εσωτερικες" εκει: Μια GIG-IGU και μια IGR-BUE. Για τις προαναφερθεισες εχω βρει τα τικετς 150 ? εκαστο με JJ kai ΑR αντιστοιχως.
Αξίζει να μπω στη διαδικασία για καποιο pass εκει; (αντι να τα κλεισω μεμονωμενα)
Πάσο από άλλη συμμαχία δεν παίζει (η oneworld, για παράδειγμα, απαιτεί να κάνεις το υπερατλαντικό με δική τους εταιρία, για να σου δώσει τοπικό πάσο). Και επιπλέον, οι πτήσεις της LAN στο IGR-AEP είναι σε άθλιες ώρες αν θυμάμαι καλα.
Υπόψη ότι το GIG-IGU μάλλον πρέπει να το βγάλεις με ανταπόκριση στο GRU, ενώ το IGR-AEP της AR εκτελείται με MD-88 της Austral (από μνήμης αυτά)...
Εννοείται πως αν βρεις πτήση που να πηγαίνει SDU αντί GIG την προτιμάς και παίρνεις θέση παράθυρο. Ίσως η πιο θεαματική προσγείωση που έχεις κάνει ποτέ...