Traveller
Member
και η klm 300 περσι. αλλα για μαρτη αντε και απριλη,αλλα οχι για μαη....μηπως να τον επισπευσεις τον γαμο?
297? τον Ιούνιο...
και η klm 300 περσι. αλλα για μαρτη αντε και απριλη,αλλα οχι για μαη....μηπως να τον επισπευσεις τον γαμο?
direct από Κοπεγχάγη? γιατί η αθήνα μου έβγαλε τις παρακάτω τιμές:297? τον Ιούνιο...
Μάλλον εννοεί πέρυσι ο άνθρωπος....direct από Κοπεγχάγη? γιατί η αθήνα μου έβγαλε τις παρακάτω τιμές:
εγω ειπα μηπως τον παντρεψουμε πιο νωρις αλλα αφου ο τραβελερ το θυμαται καλυτερα,τοτε ιουνη297? τον Ιούνιο...
οκ. η ωρα η καληΔε γίνεται πιο νωρίς, δε θα έχουμε σπίτι να μείνουμε! Λες να παντρευτώ και να συνεχίσω να μένω μόνος μου όπως τώρα? Cool...
Ιανουαριο και φεβρουαριο που κοιταξα εχει για καρακας με 312...!@! μαρτιο δε κοιταξα....Γεια σας και απο εμενα.
Εγω ειμαι φανατικος ταξιδιωτης στις "κατω χωρες" ειδικα ολλανδια το εχω κανει αθηνα-πειραιας.... μ'αρεσει το μερος.
Κοιταξα αυτο για Βενεζουελα με iberia αλλα μου εβγαλε 720? για το Μαρτη. Εκανα κατι λαθος ;
Υπάρχει με 312. όπως έχει γραφτεί και παραπάνω στο συγκεκριμένο θέμα, η τιμή ισχύει για Αθήνα-Μαδρίτη-Καράκας. όχι για Μαδρίτη-Καράκας.Κοιταξα αυτο για Βενεζουελα με iberia αλλα μου εβγαλε 720? για το Μαρτη. Εκανα κατι λαθος ;
Γεια σας μετα απο το ενδιαφέρον που υπήρξε για τις τιμές για Βενεζουέλα σκέφτηκα να δημιουργήσω ενα νεο post γι΄αυτο το θέμα.
Λοιπον εχουμε και λέμε η Iberia εχει πτησεις απο Αθηνα για Καράκας το Μαρτη αλλα ισως και σε αλλες ημερομηνιες με μόλις 312 ευρω!!!!!!!
Υπάρχουν λεπτομέριες στην ενότητα Κεντρική και Νότια Αμερική "Αναζήτηση φτηνών πτήσεων για Αμερική"
Ελπιζω να φανει χρήσιμο σε κάποιους απο εσας!
Η πληροφορια σου ειναιν πολυ χρησιμη.Μπορεις να μου πεις μονο που θα τη βρω ακριβως;σε ποα ενοτητα εννοεις;ευχαριστω εκ των προτερων