STKF
Member
La pulperia de victoria. Περίπου τιμές Αθήνας. Συμπαθητικό περιβάλλον, νόστιμο φαγητό.επισης καποιο καλο εστιατοριο για κρεατικα και για θαλασσινα
La pulperia de victoria. Περίπου τιμές Αθήνας. Συμπαθητικό περιβάλλον, νόστιμο φαγητό.επισης καποιο καλο εστιατοριο για κρεατικα και για θαλασσινα
Αν αναφερεσαι στο μαγαζι για το οποίο έγραψα, δεν το γνωρίζω.Καλημέρα.
Μου είπε ένας συνάδελφος ότι άλλη τιμή έχει το φαγητό μέσα, άλλη αν το πάρεις μαζί και άλλη αν καθίσεις έξω. Ισχύει;
ισχυει, σχεδον σε ολα εχει αλλη τιμη το εξω (terraza), αλλη το μεσα και μερικες φορες αλλη η μπαρα.Καλημέρα.
Μου είπε ένας συνάδελφος ότι άλλη τιμή έχει το φαγητό μέσα, άλλη αν το πάρεις μαζί και άλλη αν καθίσεις έξω. Ισχύει;
ειναι παλιο μηνυμα αλλα το ειδα και απανταω. αυτο ειναι το menu del dia (μενου της ημερας). ορεκτικο, κυριως, γλυκο ή καφε, ψωμι, ποτο. εχει καποιες επιλογες στο καθενα. υπαρχουν πολλα μαγαζια που το κανουν και βαζουν ταμπελα εξω απο το μαγαζι ή πινακα με τις επιλογες. συμφωνα με την ισπανιδα airbnb μας, το προσφερουν μονο καθημερινες, εμεις το βρηκαμε σε μαγαζι και σουκου.παιδια προκειται να παω μαδριτη τελος του μηνα και θελω βοηθεια για το φαγητο..καπου διαβασα οτι υπαρχουν μαγαζια που εχουν μπουφε και παιρνεις ενα ορεκτικο ενα κυριως και γλυκο, ξερει κανενας να μου πει ποια ειναι..νομιζω βγαινει γυρω στα 10 ευρω το ατομο. επισης καποιο καλο εστιατοριο για κρεατικα και για θαλασσινα