creteheraklion
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Southampton-New York
Να θέσω και εγώ την απορία μου,μπορείτε να μου πείτε σε τι τιμές κυμαίνονται τα φαγητά από το δρόμο όπως σουβλάκια πίτσες σάντουιτς και τα κουλουρια;
τρως πολύ καλά με 10, 15 ευρώ δεν χρειάζεσαι φαγητό από τον δρόμο κάθεσαι σαν άνθρωπος...Να θέσω και εγώ την απορία μου,μπορείτε να μου πείτε σε τι τιμές κυμαίνονται τα φαγητά από το δρόμο όπως σουβλάκια πίτσες σάντουιτς και τα κουλουρια;
Διαφωνώ! Εφαγα ωραιότατο "βρώμικο" έξω από την Αιγυπτιακή Αγορά (Τον περασμένο Οκτώβριο)-δεν ήταν πολύ φθηνό γύρω στα 2 με 2,5 ευρώ γύρο κοτόπουλο αλλά πολύ περιποιημένο μαζί με χυμό ρόδι (2 ευρώ κ αυτός). Πιστεύω το street food στην Πόλη είναι από μόνο του εμπειρία κι έπειτα δεν έχεις όλες τις ώρες χρόνο και διάθεση να φας σε καθιστό, τρως κάτι στο πόδι να χορτάσεις και συνεχίζεις...δεν χρειάζεσαι φαγητό από τον δρόμο κάθεσαι σαν άνθρωπος.
To κουλούρι θυμάμαι το είχα αγοράσει 4 λίρες τότεαπό έναν φούρνο στο kucuk pazar , δηλαδή 25 λεπτά του ευρώ ε πόσο πιο ακριβό να το έχουν οι άλλοι;Να θέσω και εγώ την απορία μου,μπορείτε να μου πείτε σε τι τιμές κυμαίνονται τα φαγητά από το δρόμο όπως σουβλάκια πίτσες σάντουιτς και τα κουλουρια;
Αλλάζουν από μήνα σε μήνα οι τιμές λόγω πληθωρισμού, ενημερωτικάΘα ήθελα να μάθω για τις τιμές σε Τουρκικές λίρες πόσο στοιχίζουν για φαγητά από το δρόμο όπως σουβλάκια σάντουιτς βρόμικο τέλος παντων,το κουλούρι από πλανόδιο το εμφιαλωμένο νερό και τα αναψυκτικά σε κουτάκι η μπουκαλάκι.
Μόνο εμένα μου αρέσουν περισσότερο τα σιροπιαστά του Hafiz Mustafa και το παγωτό του Mado?Τέλος, το Karakoy Gulluoglu έκλεισε από εκεί που ήταν (προσοχή στα google maps) και άνοιξε ένα στενό παραδίπλα σε ένα σύγχρονο και μοντέρνο περιβάλλον. Έχασε λίγο τον παραδοσιακό του χαρακτήρα, αλλά τα σιροπιαστά του εξακολουθούν να είναι top!
Φάγαμε κιουνεφέ στο Χαφίζ, αλλά για μια ακόμη φορά δεν ενθουσιαστήκαμε.Μόνο εμένα μου αρέσουν περισσότερο τα σιροπιαστά του Hafiz Mustafa και το παγωτό του Mado?
με τα σιροπιαστά δεν τα πάω και πολύ καλά, αλλά όταν είναι να συνοδευτούν με παγωτό τότε μόνο mado. και έχει και ιστορία.... είναι το καλύτερο....και καλο φαγητό βεβαια όλες τις ώρες χωρίς αναμονή γρήγορα.Μόνο εμένα μου αρέσουν περισσότερο τα σιροπιαστά του Hafiz Mustafa και το παγωτό του Mado?
κιουνεφε με παγωτό μονο mado. το τέλειο δέσιμο.Φάγαμε κιουνεφέ στο Χαφίζ, αλλά για μια ακόμη φορά δεν ενθουσιαστήκαμε.