ggonholidays
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησιά Γκαλαπάγκος
Πρόκειται να ταξιδέψουμε σε 2 εβδομάδες για Βαρκελώνη. Επειδή πάμε για τα γενέθλια του συζύγου Μήπως έχετε να προτείνετε κάποιο σούπερ εστιατόριο με υπέροχη θέα?
Δεν ξέρω αν έχει ήδη αναφερθεί, πάντως τις παέλιες του τις τιμήσαμε (τσακίσαμε) και πρόσφατα: μέσα στην Boqueria, αριστερά στο βάθος, Paella Bar. Παραμένει ανοιχτό και αφού κλείσει η αγορά.Ας επαναφερω το θεμα μιας και θα ταδιδεψω την ερχομενη εβδομαδα στην Βαρκελωνη!
Διαβασα τις προηγουμενες αναρτησεις-προτασεις αλλα επειδη ορισμενες ειναι παλιες δε ξερω αν ισχυουν ακομα
Μπορειτε να μου κανετε καποιες προτασεις ανα ειδος (πχ παεγια, ταπας, πρωινο, γενικα καλα εστιατορια)?
Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το ποστ. Κάποια τα δοκίμασα τελευταία φορά το 2018 και άλλα λίγα χρόνια πιο πριν.Ας επαναφερω το θεμα μιας και θα ταδιδεψω την ερχομενη εβδομαδα στην Βαρκελωνη!
Διαβασα τις προηγουμενες αναρτησεις-προτασεις αλλα επειδη ορισμενες ειναι παλιες δε ξερω αν ισχυουν ακομα
Μπορειτε να μου κανετε καποιες προτασεις ανα ειδος (πχ παεγια, ταπας, πρωινο, γενικα καλα εστιατορια)?
Το λάικ σου περίμενα Πανπαν. Αφού σου είπα περίμενε και θα σε φτιάξω. (Έλα παππού να σου δείξω τα χωράφια σου)Τελείωσα με Βαρκελώνη. 5 μέρες πήγα. Αυτά που ψιλοαξιζαν και συγκράτησα απ' όσα επισκέφτηκα ήταν το Ελ Πλάτα. Ισπανικό φθηνό με έξι τα πας. Τίμιο σαν τα μαγαζάκια πέριξ της Βαρβακείου θύμιζε. Πήγα στο μποντεγκα ντε Βασκονια. Αρκετά καλό, σαν ελληνική ταβέρνα. Λίγο πιο ακριβό, αλλά μια χαρά. Το καλύτερο που συνιστώ πιο ανεπιφύλακτα απ' όλα είναι το bicos. Με κουζίνα από τη Γαλικία. Στο πρώτο είκοσι το άτομο, στο δεύτερο τριάντα, στο τρίτο σαράντα το άτομο. Το τρίτο τα άξιζε πιο πολύ απ' όλα!