Kyriakosm
Member
Μπορουμε λίγο να μιλήσουμε μέσω μηνύματος Θανάση.Ουγκρικό είναι
Σούπες: Zurek, Grzybowa, Barszcz
Είμαι τις νοοτροπιας, άμα πάω κάπου για 3-4 μέρες τρώω μόνο τοπικα (αν έχουν πάντα στην κάθε χώρα)
Μπορουμε λίγο να μιλήσουμε μέσω μηνύματος Θανάση.Ουγκρικό είναι
Σούπες: Zurek, Grzybowa, Barszcz
Είμαι τις νοοτροπιας, άμα πάω κάπου για 3-4 μέρες τρώω μόνο τοπικα (αν έχουν πάντα στην κάθε χώρα)
Bulke przez Bibulke πήγαμε για brunch.Πολύ καλό για πρωινό απίστευτα όμορφο μαγαζί. Εμείς πήγαμε 6 άτομα στις 10 το πρωί και βρήκαμε τραπέζι αλλά ήταν καθημερινή. Καλά φάγαμε και στο Aioli στο οποίο γίνεται χαμός αν και πιο μεγάλο. Βράδυ φάγαμε στο Folk Gospoda στο οποίο κάναμε κράτηση μέσω email(απάντησαν μέσα σε 1 ώρα).Πολύ καλά κρεατικά και σούπες σε folk περιβάλλον.Mε δεδομένο ότι το πρωινό στο ξενοδοχείο μου στοίχιζε επιπλέον 15 ευρώ, αποφάσισα να το τρώω έξω. Που όμως; Κάποια καλή πρόταση για κάτι στο κέντρο της πόλης; Διαβάζω πολύ καλά λόγια για το Bulke przez Bibulke, αλλά λόγω του ότι είναι νο1 στο tripadvisor φοβάμαι ότι θα γίνεται λαικό προσκύνημα.
Για δες εδώ ΆρθραΚαλησπερα σε ολους!
Μιας και εψαξα αρκετα δεν βρηκα καποιο θεμα που να αναφερεται σε αυτα και επειδη θα επισκεφθω συντομα την πολη, θα ηθελα οσοι εχετε παει να μου προτεινετε μερη που σας αρεσαν και αξιζουν να τα επισκεφθουμε για να δοκιμασουμε τα πιατα τους αλλα και ομορφους χωρους για μπυριτσα το βραδυ![]()
Eυχαριστω!!Για δες εδώ Άρθρα
Νομίζω ότι θα ήταν καλό να ρίξεις μια ματιά για περισσότερες ιδέες στις ιστορίες των μελών, πρόσφατες αλλά και παλαιότερες για την πόλη:Μιας και εψαξα αρκετα δεν βρηκα καποιο θεμα που να αναφερεται σε αυτα
Σε ευχαριστώ ψηλε μουυυΝομίζω ότι θα ήταν καλό να ρίξεις μια ματιά για περισσότερες ιδέες στις ιστορίες των μελών, πρόσφατες αλλά και παλαιότερες για την πόλη:
Ταξιδιωτικές Ιστορίες - Ευρώπη
Η δική μου βρίσκεται εδώ κι αφορά επίσκεψη του 2021.
Ρίξε μια ματιά στην ιστορία μου εδώ που έχει Βαρσοβία και Βρότσλαβ.Καλησπερα σε ολους!
Μιας και εψαξα αρκετα δεν βρηκα καποιο θεμα που να αναφερεται σε αυτα και επειδη θα επισκεφθω συντομα την πολη, θα ηθελα οσοι εχετε παει να μου προτεινετε μερη που σας αρεσαν και αξιζουν να τα επισκεφθουμε για να δοκιμασουμε τα πιατα τους αλλα και ομορφους χωρους για μπυριτσα το βραδυ![]()
Τέλεια με σωνεις γιατί θα τα συνδυάσω αυτά τα δύο!!Ρίξε μια ματιά στην ιστορία μου εδώ που έχει Βαρσοβία και Βρότσλαβ.
Στο τελευταίο κεφάλαιο έχει μαζεμένες προτάσεις για φαγητό και ποτό.
Πολωνία - Πολωνία II – Η επιστροφή (Gdańsk, Sopot, Pruszcz Gdanski, Warsaw, Wroclaw)
Όχι όχι όπου τύχει!!Όχι, πες τε μου:
Υπάρχει πουθενά Ελληνικό ή και ξενόγλωσσο forum που να ρωτάς κάτι για έξοδο σε μια ξένη πόλη και μέσα σε 2 ώρες να έχεις τόσες πολλές πληροφορίες και όμορφες προτάσεις που να λες: "Τι ήθελα και ρώτησα.. Δεν έβγαινα στο κέντρο να κάτσω όπου τύχει;"
Όχι να μου πέιτε, δηλαδή..
![]()