εκεί γύρω για μαγειρευτό θα πήγαινα στην Ταβέρνα Μανώλης ή στον ΠαράδεισοΜαγειρευτό φαγητό στη γοργόνα παίζει; Αν οχι που; Μουζάκα, γεμιστός, τέτοια πράγματα.. Σλουρπ.
Ωραια μαγειρευτά κ ειδικά θαυμάσιο καλόγερο (ναξιωτικες μελιτζάνες παπουτσάκια με μοσχαρι, ξινομυζηθρα κ γραβιερα) έφαγα στην ταβέρνα 3 αδέρφια στην Πλάκα κοντά στους αμμόλοφους. Αξίζει μετά από μπανακι στην περιοχή.Μαγειρευτό φαγητό στη γοργόνα παίζει; Αν οχι που; Μουζάκα, γεμιστός, τέτοια πράγματα.. Σλουρπ.
Μελανες πήγαμε χτες βραδυ στην ταβέρνα του Γιώργη και εγω έφαγα καλόγερο και ο άντρας μου μοσχαράκι μεΩραια μαγειρευτά κ ειδικά θαυμάσιο καλόγερο (ναξιωτικες μελιτζάνες παπουτσάκια με μοσχαρι, ξινομυζηθρα κ γραβιερα) έφαγα στην ταβέρνα 3 αδέρφια στην Πλάκα κοντά στους αμμόλοφους. Αξίζει μετά από μπανακι στην περιοχή.
Ήμασταν κι εμεις ακριβώς εκει σήμερα . Προφανώς συναντηθήκαμε!!Οντως μπορει να ήταν οι μερίδες λιγο μικρές αλλα η γεύση ήταν άπαιχτη!!!εγω χτύπησα κι ενα γαλακτομπούρεκο στο τέλος. Κόλαση!!Εμείς σήμερα με την παρέα μου φάγαμε στου Λευτέρη στην Απείρανθο γιατί επέμεναν ότι τους το είχε συστήσει φίλος τους ως πολύ καλό εστιατόριο. Νομίζω ότι κάναμε την χειρότερη επιλογή. Πιάτα που τα παρουσιάζει ως γκουρμέ με ελάχιστη ποσότητα. Ειδικά το πιάτο που παρουσίαζε ως μοσχαράκι με πέννες ήταν σιδηρόδρομος με 10 μακαρόνια μετρημένα.
Αξιώτισσα, δαγκωτό. Τα υλικά που χρησιμοποιούναι είναι δικής τους βοσκής, καλλιέργειας και ο Γιάννης στην κουζίνα είναι καλλιτέχνης!Αγαπητοί φίλοι και γνώστες στα της Νάξου, μια που μιλάμε για φαγητό στο νησί, και πέρα απο τη ''Μάρω'' που έχω ιδίαν άποψη, θα ήθελα κάποιον κατέχοντα να με διαφωτίσει για 2 συγκεκριμένα εστιατόρια-ταβέρνες στο νησί.
Το πρώτο και για το οποίο έχω διαβάσει και ακούσει πολλά, είναι η ''Αξιώτισα'' στο Καστράκι.
Το δεύτερο είναι το ''Paradiso'' στην Αγ.Αννα.
Αξίζουν; Γεύσεις, περιβάλλον, τιμές;
Ταβέρνα "Μεταξύ μας" μέσα στα στενά της χώρας και το "Σπιτικό" επί της παραλιακής οδού στη χώρα. Υπέροχο το φαγητό και στα δυο μαγαζιά!Προτεινε μας για φαγητο μερη αν σου ειναι ευκολο!
Στην Αξιώτισα έμεινα ευχαριστημένος πέρσι.Αγαπητοί φίλοι και γνώστες στα της Νάξου, μια που μιλάμε για φαγητό στο νησί, και πέρα απο τη ''Μάρω'' που έχω ιδίαν άποψη, θα ήθελα κάποιον κατέχοντα να με διαφωτίσει για 2 συγκεκριμένα εστιατόρια-ταβέρνες στο νησί.
Το πρώτο και για το οποίο έχω διαβάσει και ακούσει πολλά, είναι η ''Αξιώτισα'' στο Καστράκι.
Το δεύτερο είναι το ''Paradiso'' στην Αγ.Αννα.
Αξίζουν; Γεύσεις, περιβάλλον, τιμές;