maraki19846
Member
Καλησπέρα σας, θα ήθελα να μάθω ταβερνούλες που θα μπορώ να έχω πρόσβαση απο Νότια Χανιά και απο Νότιο Ρέθυμνο! (Στα γύρω χωριουδάκια δλδ! Για μέσα στην πόλη του Ρεθύμνου γνωρίζω πολύ καλά!!! Απέξω, όμως????
Για το νοτιο Ρεθυμνο σου προτεινω στο Φραγκοκαστελλο τη ταβερνα Ορθη ΑμμοςΚαλησπέρα σας, θα ήθελα να μάθω ταβερνούλες που θα μπορώ να έχω πρόσβαση απο Νότια Χανιά και απο Νότιο Ρέθυμνο! (Στα γύρω χωριουδάκια δλδ! Για μέσα στην πόλη του Ρεθύμνου γνωρίζω πολύ καλά!!! Απέξω, όμως????
Σου προτεινω ακομα στους Αρμενους Ρεθυμνου τη ταβερνα ΑΛΕΚΟΣ εχει παρει βραβειο ελληνικης κουζιναςΉσασταν πολύ κατατοπιστικοί!!! Ευχαριστώ πολύ!!! Ειδικά Φραγκοκάστελλο που είναι πιο τουριστικά δνε περιμένα να έχει καλό φαγητό!!!
\.. Στο καμμενο της ΠαλιοχωραςΓια νότια Χανιά έχουμε περισσότερες επιλογές? Έχω δει κάποια χωριά κοντα στην Παλιόχωρα. Ξέρει κάποιος αν έχει κάπου εκεί καλό φαγητο?
Loulou ο Βοτανικος κηπος που μεσα λειτουργει και παραδοσιακη ταβερνα που ακριβως ειναι ????\.. Στο καμμενο της Παλιοχωρας
..στον Ανεμο στη Παλιοχωρα για το πιο νοστιμο εκμεκ παγωτο
στο χωριο Ανυδροι η ταβερνα αλλα πρεπει να εχεις του Ιωβ την υπομονη λογω κοσμου
Στη Καντανο το τελευταιο μαγαζι αριστερα πηγαινοντας για Παλιοχωρα
Στα Φαλασερνα στο Βασίλη για φρεσκο ψαρι
Στα Ραβδουχα επισης για ψαρι οπως και στο Σφιναρι σε ολα τα μαγαζακια, για Ελαφονησι χαλια όλα,
Στο Καστελι στην κυρα Ευτερπη κανει ζυμωτο ψωμι και θα φας και την σαλατα απο φυκια
...αυτα θυμαμαι για τωρα.....
... ποιος κήπος?????????Loulou ο Βοτανικος κηπος που μεσα λειτουργει και παραδοσιακη ταβερνα που ακριβως ειναι ????
Να προσθεσω για το νομο Χανιων στο χωριο Καλυβιανη κοντα στα Φαλασαρνα την ομονυμη ταβερνα, και τη ΓΚΡΑΜΒΟΥΣΑ με καταπληκτικο φαγητο
Δεν χρειαζετε να φατε στο Ελαφονησι, κανε μια παρακαμψη και πήγαινε στη Μηλια, το ολο τοπιο θα σε ενθουσιασει
Loulou ο Βοτανικος κηπος που μεσα λειτουργει και παραδοσιακη ταβερνα που ακριβως ειναι ????
Πριν τρεις μέρες τον επισκέφτηκα. Μετά το Φουρνέ προς Ομαλό.
Ένα ακόμη αξιόλογο αξιοθέατο και πολύ μορφωτικό, του νομού Χανίων. Το χειμώνα μην χάσετε μια επίσκεψη εκεί. Το καλοκαίρι βέβαια οι επισκέπτες μας
Για την ταβέρνα ; δεν ΄ηταν ώρα φαγητού και δεν κάτσαμε, εξάλλου είχαμε χορτάσει στην πορεία μας απ αυτά που βρίσκαμε...βατόμουρα κλπ.
Όμως έχω ακούσει, είναι αξιόλογη.
εγώ θα σας θα βγάζω στην φόρα;;;;;;;;;;;;;... ποιος κήπος?????????
Ελα βρε Αντωνη και ειχα αρχισει να ανησυχώ....μου το σφυριξε ενας Χανιωτης και απορουσα γιατι μου ξεφυγε.....να μη το ξερω???? να μην εχω ενημερωθει????? τοσο αδοξα πηγα ????εγώ θα σας θα βγάζω στην φόρα;;;;;;;;;;;;;