futuretraveler
Member
Που να φάω Goulasch και που Langos;
Εγώ έφαγα πολύ καλό goulash στην pub for sale... απέναντι από την κλειστή αγορά τους . Τεράστια η γαβαθα που σερβίρει για δύο άτομα...κάπου στα 12€ αρκεί ...τρώνε από τρεις μερίδες ο καθένας...Που να φάω Goulasch και που Langos;
Langos: Retro LangoszΠου να φάω Goulasch και που Langos;
Εγω έφαγα και τα δυο που ήταν αρκετά καλά στο Karavan street food..Πολύ καλό επίσης Λάγκος στο retro langos..Που να φάω Goulasch και που Langos;
Για αυτά και αλλά πολλά προτείνω το Retek Bisztro κοντά στον Άγιο Στέφανο. Μικρό (10-15 τραπέζια ; ) οικογενειακό εστιατόριο λίγο πιο ακριβό από τον μέσο όρο της Βουδαπέστης αλλά πολύ αξιόλογο. Μάλλον απαραίτητη η κράτηση...Που να φάω Goulasch και που Langos;
Pipa etterem καλο goulash και το πιατο το με τα ζυμαρικα κ το κοτοπουλο..επιβαλλεται μια επισκεψη!καλησπερα σας ειμαι στην ααζητηση για φαγητο στην βουδαπεστη και θα ηθελα τα φωτα σας.οσα εστιατορια εχω διαβασει μεσα εδω εχουν η' φανατικους οπαδους η' φανατικους οργησμενους.(π.χ. fatal). επισης τα μενου τους ειναι εστω στα αγγλικα η' μονο στα ουγγαρεζικα???η ερωτηση μου ειναι καλο,οικονομικο φαγητο που να αξιζει,που θα φαμε?εμενα μου αρεσει να δοκιμαζω νεες κουζινες αλλα η παρεα ειναι κρεατοφαγα
ευχαριστω προκαταβολικα