DimiBiri
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Pending...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Κάποοις από τους δυό σας (ή μπορεί και οι δυό σας) έχει ωραίο "φωτογραφικό" μάτι! Μπράβο σας! Πολύ ομορφη ιστορια!~Ημέρα όγδοη συνέχεια~
Το εισιτήριο που είχαμε κλείσει για τα Phi phi κόστισε περίπου 28€ το άτομο και περιελάμβανε μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο στην Ao Nang.
Επιβιβαστήκαμε στο βαν και με βροχή φτάσαμε στο τελευταίο ξενοδοχείο μας.
Η ώρα είχε ήδη φτάσει 16.00+
Εκεί κοντά βρήκαμε ένα πολύ ωραίο μαγαζί για φαγητό και δοκίμασα το πιο ωραίο πιάτο στο ταξίδι! Σούπα με γαρίδες
View attachment 424464
Την επόμενη μέρα βέβαια που ξαναπήγαμε δοκίμασα το χειρότερο ή τουλάχιστον αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου σούπα tom yam.
Μετά κάναμε βόλτα στην Ao Nang για να ψωνίσουμε σουβενίρ που βέβαια εγώ ήθελα να κάνω πολλά παζάρια και στο τέλος δεν ψώνιζα τίποτα
Μετά από 6 χιλιόμετρα περπάτημα δέχτηκα να τα παρατήσω και να γυρίσουμε να ξεκουραστούμε!
Ημέρα ένατη :
Ξυπνήσαμε σχετικά νωρίς και πήγαμε στο σημείο που βγάζεις εισιτήριο για να πας με τις δημόσιες βάρκες στην Railay beach - γενικά μεγάλες προσδοκίες για αυτήν την παραλία και είχα διαβάσει και τα καλύτερα εδώ και επίσης ότι είναι μια από τις ωραιότερες παραλίες του κόσμου- κόστισε 6€ το άτομο πήγαινε έλα.
View attachment 424465 View attachment 424466 View attachment 424467 View attachment 424468 View attachment 424469
Ωραία ήταν η Railay west που σε αφήνει η βάρκα κάτσαμε εκεί για καμιά ώρα και κάναμε μπάνιο.
Μετά πήγαμε βόλτα στη χερσόνησο αυτή που μπορείς να δεις χωρίς κόπο τις τρεις αυτές παραλίες Railay west, east και Phra nang . View attachment 424470 View attachment 424471
Για μας ξεκάθαρα κέρδισε η τελευταία ! View attachment 424473
View attachment 424472
Και όχι επειδή είχε και μια σπηλιά αφιερωμένη μπορείτε να δείτε σε τι!
Βέβαια δεν ξέρω τι ήταν αυτά τα μικροσκοπικά διάφανα ψαράκια που σε τρυπάγανε σα μικρές μικρές βελονίτσες αλλά ρώτησα μια Ταιλανδέζα που καθόταν σε μια σκιά και μου είπε ότι όταν δεν είμαι τρελή υπάρχουν αυτά τα ψαράκια γι αυτό ο περισσότερος κόσμος κάθεται έξω. Και μετά τη ρώτησα και ποιο είναι το αγαπημένο της φαγητό και μου είπε η tom yam και μετά που έφαγα την πάτησα
Αφού ο Μ. έσκισε το πόδι του σε μια πέτρα και επισκεφτήκαμε και το φαρμακείο της γειτονιάς αποφασίσαμε πως είχε έρθει η ώρα να γυρίσουμε πίσω στην Ao Nang.
Πήραμε την επόμενη διαθέσιμη βάρκα και φύγαμε.
View attachment 424474
Αφού ξεκουραστήκαμε βγήκαμε με σκοπό να φάμε πάλι στο ίδιο μαγαζί με χτες όμως δεν είχε ανοίξει και περιμένοντας φάγαμε ένα PANCAKE POPULAR σε αυτήν την συμπαθέστατη κυρία
View attachment 424475 View attachment 424476
Επιτέλους το αγαπημένο μας μαγαζάκι άνοιγε και κάτσαμε για τομ γιαμ με καλαμαράκι
View attachment 424477 View attachment 424478 View attachment 424479
Φεύγοντας για το ηλιοβασίλεμα πήραμε και έναν παραδοσιακό καφέ!
View attachment 424480
Η τελευταίας μας νύχτα έκλεισε με τον πιο πανέμορφο τρόπο εντελώς τυχαία και αυτό το ταξίδι θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου.
View attachment 424481 View attachment 424482 View attachment 424483
Το σόου ήταν φανταστικό.
Μετά γυρίσαμε στο ξενοδοχείο να ετοιμάσουμε τα πράγματά μας για την άλλη μέρα.
~ Τέλος ένατης μέρας~