αν το ενεσιμο δεν θελει ψυγειο γιατι πρεπει να το βαλεις σε παγοθηκη?Καλημέρα σε όλους και Καλή Χρονιά με Υγεια! Σύντομα θα κάνουμε ένα ταξίδι και θα πρέπει να έχουμε μαζί ένα ενέσιμο φάρμακο! Στο τηλέφωνο που μίλησα με την Aegean μου είπαν ότι πρέπει να το έχω σε κάτι ειδικές ταξιδιώτικες παγοθηκες! Ξέρετε ποιες είναι αυτές οι παγοθήκες η είναι οι κλασικές μικρές ;
Το φάρμακο προφανώς και ήθελε ψυγείο για να ρωτάω για ειδικές παγοθηκες...αλλα όλα οκ τώρα το ταξίδι έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα. Χρήσιμη σελίδα και δεν ήξερα. Ευχαριστώ πολύ.αν το ενεσιμο δεν θελει ψυγειο γιατι πρεπει να το βαλεις σε παγοθηκη?
μπες στη medical house και θα βρεις τσαντακια καθε ειδους απο 12 ευρω ...
α καλα δεν ειδα την ημερομηνια του ποστ...νασε καλα και καλα ταξιδια..Το φάρμακο προφανώς και ήθελε ψυγείο για να ρωτάω για ειδικές παγοθηκες...αλλα όλα οκ τώρα το ταξίδι έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα. Χρήσιμη σελίδα και δεν ήξερα. Ευχαριστώ πολύ.
γενικα η κορτιζονη σε χαπι δεν ειναι απο τα απογορευομενα φαρμακα, για αμερικη τωρα δεν ξερω...Καλημέρα μπορώ να μεταφέρω μαζί μου σε ταξίδι προς Αμερική χάπια κορτιζόνης;
Καλησπέρα!δουλευα αεροσυνοδος στην Aegean και με βεβαιότητα σας λέω δεν υπάρχει ψυγείο μου είχε τύχει παρόμοια περίπτωση και με την άδεια της προϊσταμένης βάλαμε την ένεση στο συρτάρι που μεταφέρουμε τον ξηρό πάγο ίσως αν ευγενικά το ζητήσετε και μπορούν να σας βάλουν εκεί την ένεσηΚαλησπερα σας,
εχουμε το εξης πρόβλημα
πεταμε για Dusseldorf με aegean. Θα μεταφερουμε μία ακριβή ενεση (θέλει θερμοκρασία 2-8) που αφορά αγωγή που βρισκεται σε εξέλιξη για την σύζυγο μου.
Οι πληροφορίες της aegean στο τηλέφωνο είπαν ότι δεν υπάρχει ψυγείο στο αεροπλάνο. οτι κάνω με τις παγοκύστες .
με τις παγοκύστες των 100 ml οσες και να έχεις πας χαμένος να υποθέσω ??
δεν το έχουμε ξανακάνει , υπάρχει άγχος
υπάρχει χαρτί γιατρού.
Πως μπορώ να πετύχω βέλτιστο αποτέλεσμα και να διασφαλίσω την κατάσταση του φαρμάκου?
μετά την πτήση αθηνα- Dusseldorf έχουμε και τρένο να πάρουμε προς Aachen .
οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη
ευχαριστω