• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Υποψηφιότητες για τα 7 θαύματα της φύσης

varioAthens

Member
Sigma Live | Ντοκιμαντέρ «Kilimanjaro Trek 2009» | Sigma Live
Ξεκινάει στην Κύπρο η προβολή του ντοκιμαντέρ "Kilimanjaro trek 2009" που παρουσιάζει την άνοδο 8 Κυπραίων στην κορυφή του βουνού. Από πρόσφατη εικονική περιήγησή μου στο βουνό, δεν φαίνεται τρομερά απόκρημνο όσο άλλα τόσο ψηλά βουνά ανά τον κόσμο (5.895m). Άρα σκέψου το, μπορείς!!!
Με δουλεύεις εσύ καλέ? Ούτε Όλυμπο δεν έχω ανέβει, θα πάω Κιλιμάντζαρο? :rolleyes:

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Sigma Live | Ντοκιμαντέρ «Kilimanjaro Trek 2009» | Sigma Live
Ξεκινάει στην Κύπρο η προβολή του ντοκιμαντέρ "Kilimanjaro trek 2009" που παρουσιάζει την άνοδο 8 Κυπραίων στην κορυφή του βουνού. Από πρόσφατη εικονική περιήγησή μου στο βουνό, δεν φαίνεται τρομερά απόκρημνο όσο άλλα τόσο ψηλά βουνά ανά τον κόσμο (5.895m). Άρα σκέψου το, μπορείς!!!

Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα. Η ανάβαση σε ένα βουνό εντελώς τουριστικό, όπου ανεβαίνει και η κουτσή Μαρία, στην Κύπρο παρουσιάζεται σαν κατόρθωμα και προβάλλεται και σαν ντοκιμαντέρ!!!!!!!!
Τόχουμε στο αίμα μας να πουλάμε μούρη, δεν εξηγείται αλλιώς.
Στο Κιλιμάντζαρο έχω ανέβει πριν αρκετά χρόνια με παμπάλαια άρβυλα και πρωτόγονο τζάκετ, μαζί με μεσήλικες γερμανούς, μεθυσμένες γκόμενες με παπούτσια αντίντας και καναδυό σφίχτες που πίστευαν ότι ήταν κομάντο.
Δεν υπάρχει μονοπάτι που δεν είναι τιγκαρισμένο στον κόσμο και δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις φωτογραφία και να μην υπάρχουν άνθρωποι στο πλάνο.
Όποιος απο δω μέσα αν θέλει, να ξέρετε ότι μπορεί να το ανεβεί. Ο Όλυμπος είναι πιο δύσκολος.

varioAthens

Member
Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα. Η ανάβαση σε ένα βουνό εντελώς τουριστικό, όπου ανεβαίνει και η κουτσή Μαρία, στην Κύπρο παρουσιάζεται σαν κατόρθωμα και προβάλλεται και σαν ντοκιμαντέρ!!!!!!!!
Τόχουμε στο αίμα μας να πουλάμε μούρη, δεν εξηγείται αλλιώς.
Στο Κιλιμάντζαρο έχω ανέβει πριν αρκετά χρόνια με παμπάλαια άρβυλα και πρωτόγονο τζάκετ, μαζί με μεσήλικες γερμανούς, μεθυσμένες γκόμενες με παπούτσια αντίντας και καναδυό σφίχτες που πίστευαν ότι ήταν κομάντο.
Δεν υπάρχει μονοπάτι που δεν είναι τιγκαρισμένο στον κόσμο και δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις φωτογραφία και να μην υπάρχουν άνθρωποι στο πλάνο.
Όποιος απο δω μέσα αν θέλει, να ξέρετε ότι μπορεί να το ανεβεί. Ο Όλυμπος είναι πιο δύσκολος.
Μια ακτίνα φωτός... μπορώ κι εγώ!!! :D

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Φυσικά και μπορείς.
Όποιος μπορεί να περπατήσει με άνεση στα μονοπάτια της Πάρνηθας, χωρίς να του κόβεται η αναπνοή, μπορεί να πάει και στο Κιλιμάντζαρο.
Η μόνη δυσκολία που θα αντιμετωπίσει είναι το έντονο λαχάνιασμα στα ψηλά, ( που αντιμετωπίζεται με αργότερο ρυθμό βαδίσματος) και ο πονοκέφαλος το βράδυ στα καταφύγια.
Αλλά αυτό γίνεται και στον Όλυμπο, που το υψόμετρο είναι πολύ μικρότερο.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ψηφιζω το Γκραντ Κανυον και το Uluru.
Ορισμενα μερη αποτελουν οντως θαυματα της φυσης ..για καποια αλλα λες ..οριστε?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα