North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Φοβερό επιχείρημα! Στο επόμενο να συγκρίνει τον τουρισμό στο Χονγκ-Κονγκ που έχει περισσότερες αφίξεις απ' την Ελλάδα και έκταση μικρότερη απ' την Εύβοια.
Είμαι στα πρόθυρα να εγκαταλείψω την δουλειά μου και να μείνω στο βουνό.Βρε @panpan τόσο χαμός όντως στην Ισπανία;
Ναι,μπορεί να έχει και αλμυρό νερό. Αλλά μιλάμε πάλι για ΜΗ εξοικονόμηση ενέργειας, για αχρειαστη υπερκαταναλωση ηλεκτρικού ρεύματος, λειτουργία συστημάτων καθαρισμού αλμυρού νερού (πολύ πιο ακριβα από τη χλωριωση), αλλοιωση του φυσικου τοπιου με κτισμενη υποδομη απο μπετον η ο,τι αλλο για την πισινα και πολλά άλλα.δηλαδη μια πισινα δε μπορει να εχει θαλασινο νερο;
δε ειναι προτειμοτερο απο το να μη εχει καθολου;
ακομη και στη παραλια ολοι ειναι στις ξαπλωστρες και ελαχιστοι στο νερο.
το ιδιο και στις πισινες.
δε θεωρω οτι η πισινα σε ενα ξενοδοχειο ειναι δειγμα χλιδης.
Εχεις σκουσει οτι το θαλασσινο νερο διαβρωνει τα παντα σε 2 χρονια και προφανως θελει αλλη πανακριβη εγκατασταση?δηλαδη μια πισινα δε μπορει να εχει θαλασινο νερο;
δε ειναι προτειμοτερο απο το να μη εχει καθολου;
ακομη και στη παραλια ολοι ειναι στις ξαπλωστρες και ελαχιστοι στο νερο.
το ιδιο και στις πισινες.
δε θεωρω οτι η πισινα σε ενα ξενοδοχειο ειναι δειγμα χλιδης.
Η πισίνα του οικισμού μου έχει θαλασσινό νερό. Υπάρχει ειδική σωλήνωση και αντλίες. Οι περισσότερες πισίνες εδώ είναι με θαλασσινό νερό. Η εγκατάσταση είναι φτηνότερη και η συντήρηση έχει λιγότερα έξοδα. Δεν χρειάζεται χλώριο και πρόσθετα που χρειάζεται το γλυκό νερό. Ούτε καν έλεγχος ph νερού.Εχεις σκουσει οτι το θαλασσινο νερο διαβρωνει τα παντα σε 2 χρονια και προφανως θελει αλλη πανακριβη εγκατασταση?