North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Το φόρουμ που συμμετέχουμε συμβάλλει στην αύξηση του τουρισμού και κατ' επέκταση στον υπερτουρισμό βλπ. αριθμός θεμάτων για Άκαμπα/Ιορδανία.
προσοχη μονο τι σημαινει "τυχαία μέρα". άλλο για μας άλλο για τον τόπο που επισκεπτομαστε. οπως ρωτησα πριν, δεν πηρα απαντηση αλλα δεν εχει σημασια, οι ημερομηνιες του αρχικου ποστ μετα το Πασχα, για εμας δεν σημαιναν τιποτε αλλα στην Ιταλία ηταν η μεγαλύτερη "γεφυρα" των τελευταιων δεκαετιών ίσως. η έξοδος ηταν πολυ μεγαλύτερη απο το Πασχα το ιδιο γιατι συνεπεσε με τη μεγαλυτερη εθνικη εορτη και βεβαιως με την πρωτομαγια. κλειστα σχολεια κ χαμος στους δρομους.Φλωρεντία μια τυχαία μέρα(όχι σε εποχές διακοπών Χριστουγέννων,Πάσχα κλπ)
προσοχη μονο τι σημαινει "τυχαία μέρα". άλλο για μας άλλο για τον τόπο που επισκεπτομαστε. οπως ρωτησα πριν, δεν πηρα απαντηση αλλα δεν εχει σημασια, οι ημερομηνιες του αρχικου ποστ μετα το Πασχα, για εμας δεν σημαιναν τιποτε αλλα στην Ιταλία ηταν η μεγαλύτερη "γεφυρα" των τελευταιων δεκαετιών ίσως. η έξοδος ηταν πολυ μεγαλύτερη απο το Πασχα το ιδιο γιατι συνεπεσε με τη μεγαλυτερη εθνικη εορτη και βεβαιως με την πρωτομαγια. κλειστα σχολεια κ χαμος στους δρομους.
δηλ με λιγα λογια καλο ειναι να ενημερωνομαστε για τις εορτες του τοπου που παμε γιατι μετα θα μιλαμε για υπερτουρισμο αλλα με bias στο λογο μας.
δεν αναφερθηκα μονο στο δικο σου ποστ αλλα γενικα κ ιδιως με αφορμη το αρχικο ποστ.Το δικό μου ποστάρισμα αναφέρεται σε μια καθημερινή κάπου στις αρχές Μαρτίου.
Θα την κάναμε με αλλα για κάποιους θα ήταν ώρα Ελλάδας και για κάποιους ώρα Χαβάης και θα μας απασχολούσε πως θα κάνουμε την Σαντορίνη να έχει το κόσμου του Αυγούστου και τον Ιανουάριο!!!Όλα είναι σχετικά, δεν νομίζω να κάναμε αυτή τη συζήτηση έτσι και είχαμε καμιά 10ρια ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Σαντορίνη.
θα την καναμε. και οι σαντορινιοι την εκαναν οπως οι βενετσιανοι για να κοψουν τους "δαγκωνω κ την κανω" οπως λενε. οι πρωτοι εβαλαν ηδη περιορισμους στους κρουαζιεραδες, οι δευτεροι εβαλαν φορο που θα φτασει του χρονου τα 12€/ατομο...Όλα είναι σχετικά, δεν νομίζω να κάναμε αυτή τη συζήτηση έτσι και είχαμε καμιά 10ρια ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Σαντορίνη.