• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Υπάρχουν αεροπλάνα με άνετα καθίσματα;

Manos

Member
Αναρωτιέμαι εδώ και πολύ καιρό, που είναι αυτά τα αεροπλάνα που βλέπουμε σε μερικές ταινίες στον κινηματογράφο!

Βλέπω κάτι σούπερ άνετα καθίσματα, «ολυμπιακών» διαστάσεων στα οποία ο επιβάτης αράζει άνετα και χωράει και άλλος ένας (που λέει ο λόγος :bleh: ). Και δεν μοιάζει να είναι η business θέση, αλλά εκεί που κάθονται όλοι!

Εγώ τόσα χρόνια που ταξιδεύω (στην Ευρώπη) δεν πετυχα κάποιο πολύ άνετο αεροπλάνο. Δεν μιλαω για τα στενά καθίσματα της easyjet. Εκεί είναι αναμενόμενο. Αλλά με όποια εταιρεία και αν ταξίδεψα, πληρώνοντας κανονικό εισιτήριο, ποτέ δεν ταξίδεψα άνετα.

Για πείτε εσείς που γυρνάτε στα μακρινά μέρη. Μύθος είναι αυτά που βλέπουμε; :roll:

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
ΜΑΝΟ,
ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕΣ ΑΒΟΛΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ????
ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.......
ΟΤΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΞΟΔΟΥΣ ΚΥΝΔΥΝΟΥ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΩΡΟ.

Traveller

Member
ΟΤΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΞΟΔΟΥΣ ΚΥΝΔΥΝΟΥ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΩΡΟ.
για βοήθησέ μας σε παρακαλώ... πες μας πως γίνετε αυτό? σε ποιά αεροπλάνα έχει τεράστια χώρο και σε ποιά μικρό χώρο?

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
ΜΑΝΟ,
ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕΣ ΑΒΟΛΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ????
ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.......
Μη γράφεις σε παρακαλώ κεφαλαία.

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
τελικά, έχει και τα καλά του το να είσαι ένα σεμνό και ταπεινό 1.67...

demertzikatrin

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Γουατεμάλα-Ονδούρα
Ταξίδι-Όνειρο
ο γύρος του κόσμου
Μάνο μια καλή δικαιολογία να πετύχεις καλή θέση-διάδρομο στις μεγάλες αποστάσεις-είναι να επικαλεστείς λόγους υγείας-κυκλοφοριακό πρόβλημα-την ώρα του check-in.Aλλά υπάρχουν εταιρίες όπως IMPERIA -THAI-SINGAPORE με άνετα καθίσματα. Προσωπικά αυτό δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα για μένα, το μόνο που δεν αντέχω είναι φλύαρους έλληνες συνταξιδιώτες.ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Manos

Member
τελικά, έχει και τα καλά του το να είσαι ένα σεμνό και ταπεινό 1.67...

Chrikky, δεν φταίει το ύψος μου! Το πλάτος φταίει … LOL .. :haha:

@eva kas, αυτές οι θέσεις που λες ήταν πιασμένες (τουλάχιστον όταν έκλεισα τα εισιτήρια, δηλαδή ένα μήνα πριν), αλλά τις ειδα, δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο.

demertzikatrin, thanks για το tip :D

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
οταν γυρναγα απο τσεχια με τσεχικες αερογραμμες το σημειο που ηταν οι εξοδοι κυνδυνου ηταν τεραστιο!μαλλον ειχαν αφαιρεσει μια σειρα καθισματα.
βεβαια δεν το εχω ξαναπετυχει αυτο.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Αυτό με τις τσέχικες αερογραμμές το έχω πετύχει και εγώ.

Μια φορά που ταξίδεψα με Iberia μου φάνηκαν κάπως πιο άνετα τα καθίσματα, αλλά μπορεί να είναι και η ιδέα μου.
Επίσης, άνετα μου φάνηκαν και τα καθίσματα σε κάποια μεγάλα αεροσκάφη της ΟΑ. (μπορεί πάλι να είναι η ιδέα μου).

Στο τελευταίο ταξίδι πάντως που έκανα με τη Singapore ένοιωθα πολύ στριμωγμένη. 'Ισως να έφταιγαν οι πολλές ώρες.

Σημείωση: Είμαι κοντή και αδύνατη.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Αναρωτιέμαι εδώ και πολύ καιρό, που είναι αυτά τα αεροπλάνα που βλέπουμε σε μερικές ταινίες στον κινηματογράφο!
Στα sound stages κάποιων studios στο Hollywood. Δεν γίνονται γυρίσματα σε πραγματικά αεροπλάνα, για πρακτικούς λόγους (θέσεις κάμερας, φωτισμός, μικρόφωνα κλπ).

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
εχει δει κανεις alias? εκεινα τα αεροπλανα που ταξιδευε η garner με τον vartan θελω εγω για τα ταξιδια μου...:D

Attachments

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μηπως θα σε βολευε καλυτερα το Air Force One ?

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom