XRISTOS71
Member
ΜΕΧΡΙ να σκάσει έγραψα άλλα κάποιοι μάλλον χρειάζονται γυαλιά
χιουμοράκι ??? και σε τρίτο πρόσωπο ???
ΜΕΧΡΙ να σκάσει έγραψα άλλα κάποιοι μάλλον χρειάζονται γυαλιά
70-80% πιθανοτητες να πεσει το αεροπλανο, 10-20% να καει στον αερα...
εννοω στο τελος οτι τα ταξιδια τα εβαλε σχετικα προσφατα προς αμερικη η εγω κανω λαθος φιλε?1. το θέμα αυτό έχει απαντηθεί σε άλλο νήμα. Αν εκανες αναζήτηση θα εβρισκες και απάντηση στην ερώτησή σου.
2. η turkish είναι από τις καλύτερες εταιρίες στην ευρώπη...δεν τίθεται θέμα για την αξιοπιστία της.
3. στο τέλος σε χάνω λίγο...δηλ το μόνο δρομολόγιό της θα είναι η Ν.Υ? δε νομίζω...
Μια χαρά μου φαίνεται το σκορ 9 προς 85. Έχουν κάνει και χειρότερα αυτοί οι πορτογάλοι πιλότοισορρυ που δεν το ψαξα αλλα στην πρωτη σελιδα δεν ειδα τιποτα σχετικο
το μονο που με ανησυχει ειναι αυτο
25 Φεβρουαρίου 2009: η πτήση 1951 της Turkish Airlines εκτελώντας δρομολόγιο από την Κωνσταντινούπολη στο Άμστερνταμ έπεσε κατά τη διάρκεια της τελικής προσέγγισης σκοτώνοντας 9 και τραυματίζοντας 85 από τους 134 επιβαίνοντες. τωρα που το ψαχνω δεν βρισκω λινκ σορρυ
]
Τους αδικεις τους Πορτογαλους 9 προς 134 ειναι ουτε καν 10% αυτη τη φορα.Μια χαρά μου φαίνεται το σκορ 9 προς 85. Έχουν κάνει και χειρότερα αυτοί οι πορτογάλοι πιλότοι
Οχι αυτοι τελικα ηταν Γαλλοι. Τους Πορτογαλους τωρα τους πηρε για τις νεεςπτησεις προς Αμερικη.Ήταν και Φεβρουάριος, κρύο ακόμη. Από τον Απρίλιο και μετά που πιάνουν οι ζέστες "βαραίνουν" λίγο κατά το μεσημεράκι.