• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τσικνοκυριακάτικο τσιμπούσι (ετεροχρονισμένη Τσικνοπέμπτη)

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Έχεις ΕΣΥ gps που δεν σε βγάζει στη ταβέρνα κατευθείαν;;; εκπλήσσομαι...και καταλαβαίνεις το γιατί (L, M8, 5D κλπ κλπ)
Παραδεχομαι την τεχνικη αδυναμια την οποια θα σπευσω να αποκαταστησω παραυτα (πχ με ενα σκιτσο της διαδρομης πανω σε ενα πακετο τσιγαρα:D:D:D).

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Παραδεχομαι την τεχνικη αδυναμια την οποια θα σπευσω να αποκαταστησω παραυτα (πχ με ενα σκιτσο της διαδρομης πανω σε ενα πακετο τσιγαρα:D:D:D).
Ω ποία κατάπτωσις.....
Η διαδρομή είναι απλή. Φτάνει να βάλεις προορισμό τη παραλία του Σχινιά (όχι το χωριό). Το μαγαζί είναι σχεδόν όταν ξεκινά ο δρόμος στο δάσος του Σχινιά (ένας είναι).

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Δηλαδη μετα το καραβι? Τα μερη τα οργωσα με το ποδηλατο προ αμνημονευτων ετων.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Α λεπτομέρειες δεν ξέρω, γράψε στη Rosa που την ξέρει τη περιοχή (καράβι είναι το τέρμα της διαδρομής στις ψαροταβέρνες;;;)

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
To καραβι (ενα beach bar που το καλοκαιρι γινεται της νταμουχαρης) ειναι περιπου κοντα στις αργοπεθαινουσες ολυμπιακες εγκαταστασεις, λιγο μετα απο ενα γεφυρακι, στη συνεχεια αρχιζει μια σχεδον ευθεια που οδηγει στο τελος της παραλιας του Σχοινια στον οικισμο Δικαστικα αν θυμαμαι καλα το ονομα. Απο εκει ειναι η ταβερνα ή προχωρησα πολυ?

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Ε στην αρχή της ευθείας που παέι για τα δικαστικά, εκεί με τα πάμπολλα σαμαράκια, δάσος ένθεν κείθεν, είναι η ταβέρνα.
Πάρκινγκ δεξια, η ταβέρνα από την αριστερή πλευρά (όπως έρχεσαι από Αθήνα)

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
ναι..σωκράτη.. όπως τα λές ειναι...απο το καράβι και το κωπηλατοδρομιο συνεχίζεις ευθεία προς τα δικαστικά..θα την δεις την ταβερνα στο αριστερό σου χέρι...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Βρε! Τις συντεταγμένες δεν τις χρησιμοποίησες? ρίχτες στο γουγλι και θα τα καταλάβεις ούλλλα!
καλα αν ακούσουν εσένα θα πανε στον Σχοινιά μέσω φρανκφουρτης !!
ειναι να μη σου βγεί το όνομα γλυκειε μου Σπύρε..:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα