• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τσικνοκυριακάτικο τσιμπούσι (ετεροχρονισμένη Τσικνοπέμπτη)

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Οτι μπηκα σπιτι...με έφερε η μαμα μου...η Melysa δηλαδή..μετα απο τοσο κρασι ο τοιχος απεναντι μου φαινεται πως δεν ειναι στην ιδια θεση και οτι παει περα δωθε!!! :p
Πραγματικα περασα εκπληκτικα (νομιζω φανηκε) και αληθεια χαιρομαι τοσο πολυ που σας γνωρισα απο κοντα ολους!!!
Επισης παιζει να ειμαι 5 κιλα πιο πανω :p μονο πορτοκαλια το επομενο 3ημερο...ειδικα το κοκορετσι ηταν εντελως respect!!!
Με κανατε να αισθανθω σαν να σας ξερω χρονια!!!

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Σας θεωρώ κοινούς συκοφάντες, θέλετε να πείτε ότι φάγαμε σαν ζώα και ήπιαμε σαν νεροφίδες???
Επειδή τσιμπήσαμε το κάτι τις μας..:roll:
Να χαιρόμαστε το baharaki..., να πούμε ευχαριστώ σ'όσους ήρθαν απο μακρυά...Χανιά, Σύρο...και σαφώς τον πασά από τα Βόρεια...:haha:, και εννοείτε στην Pandora και τη Rosa που ηγήθηκαν του κινήματος...
Θέλω να σας πω ότι νιώθω πολύ τυχερή που σας γνώρισα, να 'μαστε καλά και του χρόνου να ξανατσικνοκυριακίζουμε..
Τώρα για το άμεσο μέλλον....δεν μπορώ να πω καλός ο μπακαλιάρος σκορδαλιά..., μόνο που για να χορτάσουμε απ'ότι μας είδα.., πρέπει να εξαφανιστεί ο μπακαλιάρος από τις θάλασσες...:D

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Χωρια που δεν θα παταει κοσμος στο μαγαζι απο τη σκορδαλιλα...αυτο που το πας

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
KLEOPATRA....δεν νομιζω να εχεις παραπονο απο τις χορευτικες μου ικανοτητες :p

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Οτι μπηκα σπιτι...με έφερε η μαμα μου...η Melysa δηλαδή..μετα απο τοσο κρασι ο τοιχος απεναντι μου φαινεται πως δεν ειναι στην ιδια θεση και οτι παει περα δωθε!!!
Σε πιστεύω για τον τοίχο..εδώ άλλαξες όνομα στη μαμά σου:bleh:

Περάσαμε υπέροχα, ευχαριστούμε για την οργάνωση και για το κέφι!!
Bahari πολύχρονη!! Κι εις άλλα με υγεία!!

ΥΓ: Βρε KLEOPATRA, μέχρι κι εδώ τρέχεις να γράψεις πρώτη τις εντυπώσεις;;:haha::haha: Σου έχει κολλήσει από το τόσο καλωσόρισμα μάλλον:D

Last edited by a moderator:

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Μπακαλιαρος σκορδαλια...το αγαπημενο μου!Δεν θα αφησω τιποτα για τους υπολοιπους:D:D
Μην ορκίζεσαι....Φρόντισε να μην μοιραζόμαστε την ίδια...γαβάθα.:D:bleh:

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Σε πιστεύω για τον τοίχο..εδώ άλλαξες όνομα στη μαμά σου:bleh:

Περάσαμε υπέροχα, ευχαριστούμε για την οργάνωση και για το κέφι!!
Bahari πολύχρονη!! Κι εις άλλα με υγεία!!

ΥΓ: Βρε KLEOPATRA, μέχρι κι εδώ τρέχεις να γράψεις πρώτη τις εντυπώσεις;;:haha::haha: Σου έχει κολλήσει από το τόσο καλωσόρισμα μάλλον:D
:haha::haha::haha: ωχχχχ malysa!!!!! ρε...τελικα ηπια παρα πολυ!!! (και απο τ 2 χρωματα :p)

Bahari πολυχρονη...και επισημα σε 15 λεπτα

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
:haha::haha::haha: ωχχχχ malysa!!!!! ρε...τελικα ηπια παρα πολυ!!! (και απο τ 2 χρωματα :p)

Bahari πολυχρονη...και επισημα σε 15 λεπτα
μπα, για να βλεπεις την ωρα σωστα μια χαρα εισαι, αλιως θα εβλεπες ωρα Πεκινου

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
ααα παιδιά δεν ξέρω για σας αλλά εγώ ακόμα φουσκωμένη είμαι... δεν μπορώ να κουνήθω.. τι φαί ήταν αυτό???
Χάρηκα πολύ που ξαναείδα κάποιους από σας και που γνώρισα άλλους τόσους!! Είστε μορφές όλοι πραγματικά! Πάντα τέτοια ;)

Baharaki πολύχρονη να σε χαίρονται αυτοί που αγαπιέστε κι εμείς φυσικά.
Glosoli τις χορευτικές σου ικανότητες έπρεπε να ρθεις στο Πήλιο για να τις δείξεις, τώρα απλά θα περιμένεις την επόμενη φορά.
Κλεοπάτρα και μπακαλιάρο και ότι θες, μέσα!

Ευχαριστώ όλους για την όμορφη Κυριακή

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Ουδολως!!!Το πες και το κανες!
Ποτε το διαλυσατε?
Να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι ωρα φυγαμε απο την ταβερνα...μετα πηγαμε για καφε νεα μακρη κοντα 20 ατομα...και απο εκει φυγαμε στισ 10 το βραδυ :lol:

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Οτι μπηκα σπιτι...με έφερε η μαμα μου...η Melysa δηλαδή..μετα απο τοσο κρασι ο τοιχος απεναντι μου φαινεται πως δεν ειναι στην ιδια θεση και οτι παει περα δωθε!!! :p
.........
Με κανατε να αισθανθω σαν να σας ξερω χρονια!!!
Παιδιά, είδατε τι γιό έχω !!!!!!:clap:
και του κεφιού και του γλεντιού και της οινοποσίας και από όλα τα καλά !!:clap: (να τον χαίρομαι !)

Τελικά η ιδέα της συνάντησης είχε μεγάλη προσέλευση και επιτυχία (για άλλη μια φορά) :clap:

Να μαστε καλά να βρισκόμαστε, να γελάμε, να κουβεντιάζουμε, να ξεφαντώνουμε ... ααα και να τρώμε και πίνουμε.... και εις άλλα :clap:

Υ.Γ.
Να στε ΠΑΝΤΑ καλά για τη διοργάνωση, Ρόζα και Pandora !!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα