• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τσικνοκυριακάτικο τσιμπούσι (ετεροχρονισμένη Τσικνοπέμπτη)

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Εεεμ..γκουχ γκουχ..χμμ...

Μήπως, λέω μήπως, δέχεστε ακόμη συμμετοχές;; Γιατί νόμιζα ότι θα λείπω όλο το ΣΚ αλλά τελικά μπορώ να γυρίσω νωρίτερα κι έλεγα μήπως έρθω κι εγώ...:roll::roll:
Επικοινώνησε με την Rosa ή την Pandora

XRISTOS71

Member
Μήπως θα μπορούσε κάποιος να δωσει και συμβουλές πρόσβασης στην ταβέρνα ?????
γιατι ίσως υπάρχουν άτομα που δεν ξέρουν απο την περιοχή

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Ευχαριστώ που με σκέφτεσαι....Όχι σαν κάτι άλλους εδώ μέσα που με ξεχάσανε :(:rolleyes:
Τwinkie μας, θα σου συμπαραστεκόμουν το Σάββατο στην Αρτόζα, αλλά ας όψονται οι "δουλειές" που έχω.... (είχα πάει μια φορά και πολύ με είχε αρέσει :clap:)....
Κατα τις 8 μμ που τελειώνει, δεν ρίχνεις κανένα τηλέφωνο ? κοντά θα είμαστε :lol:

Εεεμ..γκουχ γκουχ..χμμ...

Μήπως, λέω μήπως, δέχεστε ακόμη συμμετοχές;; Γιατί νόμιζα ότι θα λείπω όλο το ΣΚ αλλά τελικά μπορώ να γυρίσω νωρίτερα κι έλεγα μήπως έρθω κι εγώ...:roll::roll:
:clap::clap:.....κάτσε να έλθει η Pandora, η λιστοκράτωρ :lol:...

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Έκτακτος Ανακοίνωσις

Σήμερον, 24ην του μηνός Φεβρουαρίου, και εν ώρα 10η πρωινή, εν τη ταβέρνα όθεν θα λάβει χώρα το κυριακάτικον τσιμπούσιον, διεξήχθη μίνι επιτόπια διάσκεψη μετά των ταβερναιϊκών αρχών και της εκπροσώπου ομάδος των συνεστιαζομένων. Η μονομελής πλην επικούρεια τα γούστα ομάς περιηγήθηκε στους χώρους του καταστήματος, όπως και στα πίσω μποστάνια, κήπους και κοτέτσια, κι ιδίοις όμμασι διεπίστωσε τας προόδους στην προετοιμασία του πλουσιοπάροχου και αναμφιβόλως χορταστικού τσιμπουσίου. Εν κατακλείδι, το κυκλικόν, πέτρινον τζάκι έχει ήδη ντανιαστεί ως επάνω και αναμένει να προσφέρει την θαλπωρήν του, τα τραπέζια έχουν τοποθετηθεί εις περίεργους πλην βολικούς σχηματισμούς, το τρυφερόν γουρουνόπουλον έχει μεταμορφωθεί εκουσίως και αλτρουιστικώς σε χυμώδες κοντοσούβλιον που θα κριτσανίζει στο στόμα, το κοκορέτσι αντεροδένεται εις τας σούβλας, τα γεώμηλα μετά των κολοκυθακίων συλλέγονται από τα μποστάνια μαζί με τα αγγουράκια που θα προστεθούν στο γιαουρτοσκόρδιον, κι οι όρνιθες του πίσω κοτετσίου σφίγγονται κατά τακτά διαστήματα, κατόπιν εντολής της διευθύνσεως, ίνα προσφέρουν τα φρεσκότατα αυγά τους δια την παρασκευήν των τυροπιτακίων. Επιπλέον, η αυτοσχέδια πίστα χορού ραίνεται ήδη με ροδοπέταλα, ο ντόπιος οίνος ετοιμάζεται να αφρίσει στα καραφάκια και το κυδώνι βράζει στις μαρμίτες ίνα γαρνίρει το παχουλούτσικον και θρεπτικόν γιαουρτάκιον που θα επισφραγίσει το λιτόν τούτον γεύμα.

Ώρα ενάρξεως: 14.00. Ώρα λήξης: εισέτι άγνωστος.

Δηλωθέντες μα και αδήλωτοι εις την λίστα , όλοι ευπρόσδεκτοι!!!

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
:clap::clap: η ωραιότερη περιγραφή που έχω διαβάσει ποτέ :lol:

μικρά κουβαδάκια με νερό, θα έχει στα τραπέζια ? (... για να βουτάμε τα πιρούνια που θα πάρουν φωτιά :haha:)

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Η πίστα δημιουργήθηκε....τη μουσική ποιός θα αναλάβει;;;;

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Παιδι μου ο μαγαζατορας δεν εχει μουσικη ο ιδιος?Μουγκαφων ειναι?

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Έκτακτος Ανακοίνωσις

Ώρα ενάρξεως: 14.00. Ώρα λήξης: εισέτι άγνωστος.

Δηλωθέντες μα και αδήλωτοι εις την λίστα , όλοι ευπρόσδεκτοι!!!
κατάλαβα νηστικοί θα μείνετε παλι..
ρε εκανα τις προσπάθειες μου μπάς και βρω κανένα εισιτήριο κελεπουρι αλλα μου παει λές και θα ταξιδεψω στην αμερική..
δεν περνα και ο φίλος μου ο mio απο δώ τις μέρες αυτές...:rolleyes:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh