Pandora
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- θα δείξει...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
...τίγκα το τασάκι, βρε παιδιά...τς τς τς....
Δεν ξέρω που θα ισχύσει αυτό,αλλα με κρίση,με εκπτωση εξόδων και έλλειψη πελατών...εγώ σου λέω οτι θα φέρνουν τρία τρία τα τασάκια..Καθολική απαγόρευση σε όλους τους κλειστούς δημόσιου χώρους
Κι εγώ μέχρι τώρα έβλεπα ότι είχαν χαλαρώσει τα πράγματα...και για το καλοκαίρι ok, θα περάσει...αλλά για το φθινόπωρο, ξέρω κι εγώ τι πρόστιμα θα βάλουν :roll: για να δούμε τι θα λέει η ανακοίνωση...Δεν ξέρω που θα ισχύσει αυτό,αλλα με κρίση,με εκπτωση εξόδων και έλλειψη πελατών...εγώ σου λέω οτι θα φέρνουν τρία τρία τα τασάκια..
μετά την συνάντηση μας προ ημερών στα χανιά,πήγαμε λίγοι σε γνωστο μεζεδοπωλειο στην παλιά πόλη.ειχα τις επιφυλάξεις μου για το τσιγάρο...
σε πληροφορώ ειχαν βάλει turbo εξαερισμό,και το περιβάλλον κάθε άλλο απο καπνό είχε...για αυτο σου λέω ..χλωμο το βλέπω!!
ηδη ο νομος εχει παραθυρακι για να εξερεθουν καποιες κατηγοριες μαγαζιων οπως τα μπουζουκια και τα μπαρακια.Ειμαι περιεργη να δω τα νυχτερινα μαγαζια αλλα και γενικοτερα μπαρακια-καφετεριες και ταβερνες πως θα την παλεψουν απο Σεπτεμβριο και μετα....γιατι ειναι χωροι που δεν μπορει ενας καπνιστης να μεινει χωρις τσιγαρο.
:russianroulette:pandora
εχω φροντίσει!! γέμισα φυτά την βεράντα...
κερνάω!!