Τροχόσπιτα

Hris A

New Member
Γεια χαρά σε όλους.
Δεν ξέρω αν είμαι στη σωστή θέση του ιστοχώρου...
Θέλω να ρωτήσω τα εξής:
Σκοπεύω να βάλω ένα τροχόσπιτο στο κτήμα μου, στατικό, για να το κάνω ας πούμε κάτι σαν εξοχικό:clap:.
Θάθελα να έχει:
1. ψησταριά, γίνεται με υγραέριο;:p
2. φώς. Φαντάζομαι γίνεται με υγραέριο.:rolleyes:
3. τηλεόραση και ίντερνετ.:D Αυτό δεν ξέρω αν γίνεται με υγραέριο (μπορεί και να γίνεται, εδώ αυτοκίνητα κινούνται με υγραέριο) ή θέλει τίποτα μπαταρία, αλλά τότε μήπως υπάρχει τρόπος να φορτίζει η μπαταρία;
4. αφοδευτήριο.:shock: Χημικό; Τι θέλει; Να πηγαίνω κάθε τόσο να πετάω τα απόβλητα και να το καθαρίζω με χημικά; Τα χημικά θα πέφτουν στο έδαφος (δεν πρέπει) - πόσο κοστίζουν;
5. νερό. :lol:Μάλλον πάμε για ρυμουλκούμενο με υδροφόρα.
6. Σκοπεύω να μην το κουνάω από κει. Μπορώ να αφαιρέσω τις πινακίδες για να μην πληρώνω τέλη κυκλοφορίας, αλλά να το έχω ακίνητο στο κτήμα - είναι νόμιμο;:roll:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΔΟΥ Κορίνθου
Αγαπητέ φίλε, δεν γράφεις απλά σε λάθος θέση, αλλά μάλλον σε λάθος site. Να ρώταγες που να πας με το τροχόσπιτο θα ήταν πιο λογικό. Αλλά όλα αυτά... δεν ξέρω ποιός μπορεί να σου απαντήσει , πάντως θα προσπαθήσω
1. Ρώτα έναν μάστορα εξιδικευμένο
2. ρώτα ηλεκτρολόγο
3. ρώτα τεχνικό
4. ρώτα χημικό
5. ρώτα υδραυλικό
6. για το 6 φίλε θα σου πω με βεβαιότητα, ότι παραβαίνεις το νόμο και εσύ θέλεις σπίτι αυθαίρετο, άρα ρώτα έναν καλό δικηγόρο και να έχεις και άκρες στην πολεοδομία σε περίπτωση που έχεις κακούς γείτονες.

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλοιώς , ότι θα έκανα εγώ σου το είπα με φιλική διάθεση. Σου εύχομαι πάντως να τα καταφέρεις αν και με τόσα χρήματα προτιμότερο να χτίσεις ένα κανονικό σπίτι...

Hris A

New Member
Eυχαριστώ. Μόνο κάτι τελευταίο θάθελα να ρωτήσω επειδή δεν βρίσκω άλλο φόρουμ... (και τι ικάμπιν έχει πρόβλημα)
Στο δικό σου, ας πούμε, τροχόσπιτο, ή τέλος πάντων σε ένα σύνηθες μέσο τροχόσπιτο:
1. Η ψησταριά, γίνεται να δουλεύει με υγραέριο;:p
2. Το φώς; Φαντάζομαι γίνεται με υγραέριο.:rolleyes:
3. Τηλεόραση και ίντερνετ.:D Έχετε τίποτα μπαταρία, αλλά τότε πώς υπάρχει τρόπος να φορτίζει η μπαταρία;
4. Αφοδευτήριο;:shock: Έχετε Χημικό; Τι θέλει; Να πηγαίνετε κάθε τόσο να πετάτε τα απόβλητα ; Τα χημικά θα πέφτουν στο έδαφος (δεν πρέπει) - πόσο κοστίζουν;
5. Νερό; :lol:Μάλλον το γεμίζετε σε βενζινάδικο. Το γεμίζετε δωρεάν;
6. Κάποτε θα παλιώσει και θα το αποσύρετε. Θα αφαιρέσετε τις πινακίδες για να μην πληρώνετε τέλη κυκλοφορίας, αλλά τότε δεν θα το έχετε κάπου ακίνητο, δεν είναι έτσι; Τότε στο ακίνητο αυτό τροχόσπιτο δεν θα μπορείτε ούτε πράγματα να έχετε μέσα; Αν δεν σας έχει τύχει να αντιμετωπίσετε κατι τέτοιο, προφανώς κάποια στιγμή θα το αντιμετωπίσετε.
Ευχαριστώ και δεν θα ξαναενοχλήσω.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Φίλε μου δεν πειράζει για την ενόχληση..
σιγά σιγά έτσι που πάμε το θέμα σου θα αποδειχθεί επίκαιρο!!
Εχω καλύτερη ιδέα πιο εύκολη και ανέξοδη..
εγώ θα στήσω αχυροκαλύβα..σου μιλάω για τα απόλυτα στάνταρ!!

Hris A

New Member
Όχι, όχι... θα εκτιμούσα μια απάντηση στις ερωτήσεις μου, έτσι, τώρα μου γεννήθηκαν οι απορίες. Και ο άνθρωπος διψάει να του λύνονται οι απορίες, γι αυτό και υπάρχει πρόοδος. Λοιπόν, θα μου λύσει κανείς τις απορίες; Παρακαλώ...

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΔΟΥ Κορίνθου
Eυχαριστώ. Μόνο κάτι τελευταίο θάθελα να ρωτήσω επειδή δεν βρίσκω άλλο φόρουμ... (και τι ικάμπιν έχει πρόβλημα)
Στο δικό σου, ας πούμε, τροχόσπιτο, ή τέλος πάντων σε ένα σύνηθες μέσο τροχόσπιτο:
1. Η ψησταριά, γίνεται να δουλεύει με υγραέριο;:p
2. Το φώς; Φαντάζομαι γίνεται με υγραέριο.:rolleyes:
3. Τηλεόραση και ίντερνετ.:D Έχετε τίποτα μπαταρία, αλλά τότε πώς υπάρχει τρόπος να φορτίζει η μπαταρία;
4. Αφοδευτήριο;:shock: Έχετε Χημικό; Τι θέλει; Να πηγαίνετε κάθε τόσο να πετάτε τα απόβλητα ; Τα χημικά θα πέφτουν στο έδαφος (δεν πρέπει) - πόσο κοστίζουν;
5. Νερό; :lol:Μάλλον το γεμίζετε σε βενζινάδικο. Το γεμίζετε δωρεάν;
6. Κάποτε θα παλιώσει και θα το αποσύρετε. Θα αφαιρέσετε τις πινακίδες για να μην πληρώνετε τέλη κυκλοφορίας, αλλά τότε δεν θα το έχετε κάπου ακίνητο, δεν είναι έτσι; Τότε στο ακίνητο αυτό τροχόσπιτο δεν θα μπορείτε ούτε πράγματα να έχετε μέσα; Αν δεν σας έχει τύχει να αντιμετωπίσετε κατι τέτοιο, προφανώς κάποια στιγμή θα το αντιμετωπίσετε.
Ευχαριστώ και δεν θα ξαναενοχλήσω.
Δεν έχω τροχόσπιτο καρδιά μου:D........

Πάντως επειδή το έχω πάρει σοβαρά (και πληρώνω το ανάλογο τίμημα σε πμ:haha:) , ρίξε μια ματία εδώ Τροχόσπιτο Αντε.... και καλόταξιδο (αν αφήσεις τις ρόδες στην θέση τους και λήξει η απεργία των βυτιοφόρων.)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.814
Μέλη
39.548
Νεότερο μέλος
bakalisk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom