Stavros_GG
Member
Σε μια εβδομαδα θα ειμαι με την κοπελα μου στην Πολη του Φωτος. Νομιζω ειναι το must ταξιδι για ενα ζευγαρακι. Ωστοσο, δε θελω να αναλωθουμε στις τουριστοπαγιδες και σε γιαλαντζι μπιστρο. Ετσι θα ηθελα τις εμπειριες/συμβουλες σας. Παρακατω θα καταγραψω τι εχω σκεφτει μεχρι τωρα και χρειαζομαι βοηθεια να τα ταξινομησω και να τα εμπλουτισω.
*Φτανουμε Κυριακη 7/10 γυρω στις 2μμ, μενουμε πολυ κοντα στο συντριβανι St. Michel.*
Κυριακη
-Λουβρο
-Φθηνο Bistro
-Centre Pompidou
-Περιπατο Chatelet-Les Halles
Δευτερα
-2/3 αλλα μουσεια (Orsay? Carnavalet)
-Μονμαρτη
-Πικ νικ σε ενα απο τα τεραστια παρκα
-Notre Dame
-Ακριβουτσικο restaurant
-Σινεμα/θεατρο αν βρουμε αγγλοφωνο
-Nightlife στη Βαστιλη
Τριτη
-Cafe de Fleur
-Σορβονη
-Ακριβουτσικο restaurant
-Περιπατο στο Trocadero
-Eiffel
-Βραδυνο πικ-νικ στο Isle St Louis
-Nightlife στο St Germain
Νομιζετε οτι χωραει περισσοτερα, ή οτι πρεπει να αφαιρεσω κατι? Κυριως θελω συμβουλες για εστιατορια/ καφε και πως να αγορασω τα σωστα προϊοντα για τα πικ-νικ. Προσπαθω να κανω το 3ημερο οσο πιο original παρισιανικο, τρωγοντας/ πινοντας καφε σε μερη που θα πηγαινε και ενας ντοπιος.
*Φτανουμε Κυριακη 7/10 γυρω στις 2μμ, μενουμε πολυ κοντα στο συντριβανι St. Michel.*
Κυριακη
-Λουβρο
-Φθηνο Bistro
-Centre Pompidou
-Περιπατο Chatelet-Les Halles
Δευτερα
-2/3 αλλα μουσεια (Orsay? Carnavalet)
-Μονμαρτη
-Πικ νικ σε ενα απο τα τεραστια παρκα
-Notre Dame
-Ακριβουτσικο restaurant
-Σινεμα/θεατρο αν βρουμε αγγλοφωνο
-Nightlife στη Βαστιλη
Τριτη
-Cafe de Fleur
-Σορβονη
-Ακριβουτσικο restaurant
-Περιπατο στο Trocadero
-Eiffel
-Βραδυνο πικ-νικ στο Isle St Louis
-Nightlife στο St Germain
Νομιζετε οτι χωραει περισσοτερα, ή οτι πρεπει να αφαιρεσω κατι? Κυριως θελω συμβουλες για εστιατορια/ καφε και πως να αγορασω τα σωστα προϊοντα για τα πικ-νικ. Προσπαθω να κανω το 3ημερο οσο πιο original παρισιανικο, τρωγοντας/ πινοντας καφε σε μερη που θα πηγαινε και ενας ντοπιος.