Εκλεισα εκει στις 23, καθώς δεν βρήκα για τις 25. Ευχαριστώ πολύ!Στην Πολιτεία Φρόντζου.
Εκλεισα εκει στις 23, καθώς δεν βρήκα για τις 25. Ευχαριστώ πολύ!Στην Πολιτεία Φρόντζου.
Πολύ ωραίο μαγαζί, πέρα από την πολιτεία Φρόντζου, είναι και ο Όμιλος.Καλησπέρα σας!
Χριστούγεννα θα είμαι Γιάννενα και ψάχνω που να κλείσουμε να φάμε το βράδυ.
Έχετε να προτείνετε κανένα καλό μαγαζί; δεν θέλουμε κάτι grande (να δώσουμε μέχρι 20-25 ευρώ το άτομο) αλλά να έχει καλό φαγητό, όμορφο χώρο και ίσως μουσική;
Δεν μένω Γιάννενα αλλά είδα αυτό στο YouTubeΜια πολύ εξειδικευμένη ερώτηση (ίσως για κάποιον που μένει Γιάννενα).
Ξέρουμε αν στις 24 ή 25 Δεκέμβρη θα υπάρχει κάπου (σε μαγαζί ή έξω) κάποιο παραδοσιακό ηπειρώτικο γλέντι; Κάνω παραδοσιακούς χορούς και θα χαιρόμουν απίστευτα να βρω κάποιο γλέντι και να εξασκήσω ό,τι έχω μάθει
Σε ευχαριστώ πολύ! Το είχα δει και εγώ το βίντεο! Ελπίζω πως κάτι θα βρούμεΔεν μένω Γιάννενα αλλά είδα αυτό στο YouTube
Οπότε όλο και κάτι θα παίζει...όταν φτάσεις εκεί με το καλό, ρώτα τους ντόπιους.
Να χρειάζεται να πας στον προορισμό σου και να πέσεις πάνω σε τρελούς που πρέπει να βγουν στον δρόμο να χορέψουν γιατί το επιβάλει η μέρα και σκασίλα τους για τους υπόλοιπους.Δεν μένω Γιάννενα αλλά είδα αυτό στο YouTube
Οπότε όλο και κάτι θα παίζει...όταν φτάσεις εκεί με το καλό, ρώτα τους ντόπιους.
Πήγαινε στις Λιγκιάδες από όπου βλέπεις «στο πιάτο» όλη την Λίμνη και τα Γιάννενα.Την άλλη βδομάδα θα περάσω από Γιάννενα . Θα κάνουμε μια στάση πριν τα Ζαγοροχώρια για ένα καφέ . Θα έχουμε 1 ίσως 2 ώρες . Που θα προτείνατε να πάμε και αν ξέρετε κανένα ωραίο καφέ με θέα!