romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
Ζmaria χαίρομαι που σου άρεσε η ιστορία,Κλεοπάτρα όπως το λές!καθώς χανόμουν στα καντούνια είχα την εντύπωση ότι βρίσκομαι σε ιταλική πόλη!!σίγουρα θα σου αρέσει!
αα εσύ ήσουν η μία από τους δύο τρεις που είδα να κάνουν μπάνιο,μου δίνεις και την αφορμή να πώ ότι εκεί στο κέντρο,στο Φαληράκι που είναι το καφέ που σας είπα,μέσα στην πόλη δηλ,δίπλα από το καφέ έχει μια μίνι πλάζ(τα μπάνια του Αλέκου:roll:έτσι λέγεται),καθαρά δείχναν τα νερά,είδα καναδυό που κολυμπούσαν... εγώ εδώ στα μέρη μου από καιρό τώρα κολυμπάω αλλά στην Κέρκυρα που πήγαινα πρώτη φορά και εκείνο το τριήμερο μπα δεν τ αποφάσισα..
καλησπερα, διαβασα και γω το αρθρο σου και ειδα οτι αναφερθηκες στο ξενοδοχειο αστρον. ενδιαφερομαι να παω κερκυρα και ειμαι μεταξυ του συγκεκριμενου ξενοδοχειου και του αριων. βασικα για το αστρον δεν εχω διαβασει ουτε μια καλη κριτικη, αλλα εσυ το περιγραφεις οτι ειναι μια χαρα. διαβαζα οτι δεν εχει καλο πρωινο, ισχυει? παντως ειναι στην καρδια του κεντρου απ οτι καταλαβα, σωστα? αν μπορουσες να με βοηθησεις λιγο θα ημουν ευγνωμων! ευχαριστω!Ευχαριστώ για τα καλά σας σχόλια,όσο για το μνημονικό meli για 3-4 δρόμους που τους περνούσα και τους ξαναπερνούσα ακόμα καλά κρατεί,για παραπάνω δεν ξέρω
Nαί αυτό που λές για το πρωινό ισχύει...πολύ λιτό,πέραν αυτού όμως το ξενοδοχείου μου άρεσε.καλησπερα, διαβασα και γω το αρθρο σου και ειδα οτι αναφερθηκες στο ξενοδοχειο αστρον. ενδιαφερομαι να παω κερκυρα και ειμαι μεταξυ του συγκεκριμενου ξενοδοχειου και του αριων. βασικα για το αστρον δεν εχω διαβασει ουτε μια καλη κριτικη, αλλα εσυ το περιγραφεις οτι ειναι μια χαρα. διαβαζα οτι δεν εχει καλο πρωινο, ισχυει? παντως ειναι στην καρδια του κεντρου απ οτι καταλαβα, σωστα? αν μπορουσες να με βοηθησεις λιγο θα ημουν ευγνωμων! ευχαριστω!