• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τρελες τιμες αλιταλια 48.41? μετ' επιστροφηςμαδριτη και Βαρκελωνη το πασχα τι γινετε?

payton

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Καλησπερα τσεκαρα τωρα το σαιτ της αλιταλια και εμφανιζει τιμη 48,41ε για μαδριτη το πασχα business:roll: τι γινετε εκανα μια κρατηση και λεει λογω τεχνικου προβληματος δεν εγινε και οτι θα παραμεινει στο συστημα για 24 ωρες τι γινετε?:roll:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Καλησπερα τσεκαρα τωρα το σαιτ της αλιταλια και εμφανιζει τιμη 48,41ε για μαδριτη το πασχα business:roll: τι γινετε εκανα μια κρατηση και λεει λογω τεχνικου προβληματος δεν εγινε και οτι θα παραμεινει στο συστημα για 24 ωρες τι γινετε?:roll:
Και σε μένα το ίδιο. Έχω ένα κωδικό κράτησης και πρέπει να κάνω issue το ειστητήριο μέσα σε 24 ώρες.. Αν είναι να πάω business class Μαδρίτη με ?68.59 όλα μέσα, θα τα χωρέσω όλα σε μια χειραποσκευή και φύγαμε.... Στο expedia και στο airtickets το business class με αυτές τις πτήσεις έχει 960.59.
Υπάρχει κάποιος ΑΖ expert να μας πει πως μπορεί να γίνει issue εισητήριο με την ΑΖ έχοντας ήδη τον κωδικό κράτησης, σε μέρα αργίας?

payton

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Και σε μένα το ίδιο. Έχω ένα κωδικό κράτησης και πρέπει να κάνω issue το ειστητήριο μέσα σε 24 ώρες.. Αν είναι να πάω business class Μαδρίτη με ?68.59 όλα μέσα, θα τα χωρέσω όλα σε μια χειραποσκευή και φύγαμε....
Υπάρχει κάποιος ΑΖ expert να μας πει πως μπορεί να γίνει issue εισητήριο με την ΑΖ έχοντας ήδη τον κωδικό κράτησης, σε μέρα αργίας?
?68.59 γιατι 48,41 εμενα τα βγαζει για μαδριτη πασχα θα ειναι αργια αυριο για τις κρατησεις? αν ναι χανεται η κρατηση?

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
?68.59 γιατι 48,41 εμενα τα βγαζει για μαδριτη πασχα θα ειναι αργια αυριο για τις κρατησεις? αν ναι χανεται η κρατηση?
Αν υποθέσουμε ότι θα αναγνωρίσουν την κράτηση, μπορεί πάντα η έκδοση να γίνει από ταξιδιωτικό πρακτορείο ή από τα εκδοτήρια της ΑΖ στο αεροδρόμιο. Το πρόβλημα είναι ότι μάλλον είναι λάθος του website, και όποιος ψάξει αύριο να βρεί την τιμή για να τιμολογήσει το εισητήριο, θα τη βρεί διορθωμένη.

payton

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
το απογευμα ειχα κοιταξει και ηταν η οικονομικη 250ε και τωρα που το ξανακοιταξα τα βγαζει ολα 48,41 το ποιο πιθανο ειναι να ειναι λαθος σε αυτη την περιπτωση τι γινετε ομως?

croce

Member
Τηλεφώνησα την Alitalia 0039062222 επιλογή 2, ώρα 9.20 και μου είπαν ότι αυτές οι τιμές δεν υπάρχουν , οι κρατήσεις ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ,τα χρήματα θα επιστραφούν στην πιστωτική τον επόμενο πιθανόν μήνα.
Η τηλεφωνήτρια μου είπε ακόμη ,ότι δέχονται κατά δεκάδες τηλεφωνήματα .
Η visa πάντως, έχει ήδη δεσμεύσει το ποσό και θα το αποδεσμεύσει αυτόματα μετά από 30 μέρες, εκτός και αν η alitalia το ακυρώσει νωρίτερα.

payton

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Kαι εγω πηρα τηλ και μου ειπαν οτι μαλλον η κρατηση δεν θα ισχυει ,ειναι προβλημα του συστηματος και οτι περιμενουν ενημερωση απο την ρωμη για να μας πουν αν τελικα θα ισχυουν,ειπαν θα με καλεσουν μεχρι το απογευμα να με ενημερωσουν...οποτε περιμενουμε...

Με πηραν τηλ και τελικα η κρατηση δεν ισχυει, τα χρηματα θα αποδεσμευθουν σε μια εβδομαδα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom