• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τρελά ταξίδια!!!

kleanthis17

Member
Επόμενο Ταξίδι
eurotrip
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα
Ποιο ειναι το πιο τρελο ταξιδι που εχετε κανει;;;:xmas_cool:

kleanthis17

Member
Επόμενο Ταξίδι
eurotrip
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα
Όταν λες "τρελό ταξίδι" τί εννοείς...; :xmas_rolleyes:
π.χ. να τα παρατησεις ολα και να πας ταξιδι,να πας με οτοστοπ,ενα ταξιδι με φιλους,ενα road trip,ενα ταξιδι χωρις προορισμο

maraki-25

Member
Επόμενο Ταξίδι
Road trip στην Τοσκάνη!
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
π.χ. να τα παρατησεις ολα και να πας ταξιδι,να πας με οτοστοπ,ενα ταξιδι με φιλους,ενα road trip,ενα ταξιδι χωρις προορισμο
Αν θεωρείται τρελό ταξίδι και ένα ταξίδι με "φίλους σκέτο τρελοκομείο"...τότε ναι, έχω κάνει! Και συγκεκριμένα στη Ρόδο...πάνε κάμποσα χρόνια...από τη Ρόδο δεν θυμάμαι και πολλά αλλά όλα τα υπόλοιπα τα θυμάμαι σα να μην πέρασε μια μέρα...:xmas_cheesygrin:
Road trip, οτοστόπ κλπ, όχι ακόμα...

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW

gatath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Ξεκινήσαμε για μια βουτιά στην Χαλκιδική και βρεθήκαμε στην Κρήτη! Κάπου στα μέσα της διαδρομής μάθαμε πως σε λίγες ώρες είχε πτήση για Χανιά και είχε γίνει μια ακύρωση οπότε υπήρχαν 2 ελεύθερες θέσεις. Κάναμε αμέσως αναστροφή, ετοιμάσαμε γρήγορα γρήγορα βαλίτσα και πήγαμε βουρ στο αεροδρόμιο!

Επίσης σχετικά τρελό μου φαίνεται τώρα πια το οτι γύρισα απο Σλοβενία με τρένο χωρίς να υπάρχει ελεύθερη θέση πουθενά και ήμασταν και εγω δεν θυμάμαι πόσες ώρες όρθιοι σε ενα παστωμένο βαγόνι (ήταν εποχή που γέμιζε φανταράκια). Που και που ρίχναμε και κανεναν υπνάκο καθισμένοι οκλαδόν στο πάτωμα! Παρόλα αυτά το θυμάμαι σαν ωραία εμπειρία γιατί ήμουν μικρή οπότε ήμουν ακόμα καλόβολος άνθρωπος και δεν γκρίνιαζα! :p

Οτοστόπ δεν έχω τολμήσει ακόμα... Roadtrip έχω κάνει μερικά στο παρελθόν και ελπίζω στο μέλλον να κάνω περισσότερα γιατί ειναι υπέροχα!

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Βόρνεο
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Το πιο τρελό ταξίδι το έκανα όταν ήμουν 13 χρονών. Καλοκαιράκι απόγευμα και ξεκινάμε με το αυτοκίνητο από Αθήνα μπαμπάς, μαμά και τρία παιδιά να πάμε σε ένα μαγαζί στην εθνική να δούμε κάτι έπιπλα. Αφού είχαμε βγει στην εθνική λέει ο μπαμπάς "πάμε Θεσσαλονίκη έτσι όπως είμαστε;" Τα παιδιά φωνάζαμε ναι -έμεναν εκεί ο παππούς και η γιαγιά- και η μαμά συμφωνούσε γελώντας γιατί πίστευε πως η πρόταση έγινε για πλάκα. Φτάνουμε στα πρώτα διόδια και η ερώτηση ξαναγίνεται. Πάλι ναι εμείς, πάλι σύμφωνη η μαμά για να δει μέχρι που θα φτάσει το αστείο. Να μην τα πολυλογώ, φτάσαμε στη Θεσσαλονίκη μέσα στη νύχτα, χωρίς ένα δεύτερο ρούχο, ο μπαμπάς έφυγε το πρωί με το αεροπλάνο να πάει στη δουλειά του και ήρθε μετά από δυο τρεις μέρες που ήταν Σαββατοκύριακο να μας πάρει.....

kabamarou

Member
χαχα απίστευτος μπαμπάς.

Ήμουν 17 χρονών πήγαινα Β Λυκείου και οι φίλοι μου Γ Λυκείου (γιατί έχανα χρονιά). Ονειρευόμουν την 5ημερη μαζί τους από Α Γυμνασίου αλλά δυστυχώς οι καθηγητές δεν με άφηναν να πάω.Φύγανε τελικά χωρίς εμένα στην Ρόδο και εμένα με έτρωγε η στεναχώρια.
Στην 2η ημέρα που λείπανε μίλησα με κάποιον και με ξεσήκωσε λέγοντας μου ότι κάποιοι έχουν πάει κρυφά.
Την 3η ημέρα πηγαίνω στο αεροδρόμιο και παίρνω το αεροπλάνο για Ρόδο.Κινητά δεν είχαμε τότε για να συνεννοηθούμε αλλά ευτυχώς ήξερα το όνομα του ξενοδοχείου και τους βρήκα και πάθανε πλάκα βέβαια όταν με είδανε!Το απίστευτο είναι ότι οι καθηγητές που με είδανε δεν διαμαρτυρήθηκαν καθόλου!

Τρελό ταξίδι επίσης θεωρώ που πήγα στην Ρώμη 2 φορές την μία ημέρα και έφυγα την άλλη βγάζοντας την το βράδυ στο αεροδρόμιο.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Ολη η ζωη ειναι γεματη τρελα ταξιδια ... Ισως λεμε οτι τα καλυτερα ειναι τα απρογραμματιστα,αλλα πολλες φορες και τα προγραμματισμενα βγαινουν απροσδοκητα τρελα .. Γιατι η ζωη ειναι μια τρέλα και λιγοτερο συντομη απο οσο νομιζουμε ..

Καλες γιορτες σε ολους .

NoFX182

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη,Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Backpacking over Europe
Ειμαι μικρος ακομα (17 χρονων) αλλα περσι το καλοκαιρι, οταν τελειωσα την 2α λυκειου πηγα με αλλους 2 φιλους για πρωτη φορα στην ζωη μου στον Πορο για 3 ημερες. Απλως σκασαμε μυτη στο λιμανι, πηραμε τα εισητηρια, φτασαμε 11 το βραδυ στο νησι, χωρις να ξερουμε που να μεινουμε κλπ. Τελικα ενας αντρας που δουλευε στο καραβι μας εδωσε δυο δωματια (για εμας τους 3 και ενα Καναδο backpacker) απο το σπιτι του με ενα 10αρικο ο καθενας....Την επομενη μερα νοικιασαμε ποδηλατα κ καναμε το γυρω του νησιου....Ηταν το πρωτο μου ταξιδι με φιλους....ανυπομωνω για τα επομενα! :p

Maracuya

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Όταν πήγαινα 3η Λυκείου ήμουν ερωτευμένη με ένα Θεσσαλονικιό και μία μέρα μου την έδωσε, πήρα ό,τι οικονομίες είχα βάλει στην άκρη για τις πρώτες μου διακοπές με τις φίλες μου μετά τις Πανελλήνιες, κι αντί να πάω στο σχολείο, πήγα Ελ.Βενιζέλος, πήρα την πρώτη πτήση, πήγα να τον δω για 2-3 ώρες και ξαναγύρισα το απόγευμα Αθήνα στο σπίτι δίνοντας ως δικαιολογία οτι πήγα για φαγητό με συμμαθητές μετά το σχολείο...:D

maraki-25

Member
Επόμενο Ταξίδι
Road trip στην Τοσκάνη!
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Όταν πήγαινα 3η Λυκείου ήμουν ερωτευμένη με ένα Θεσσαλονικιό και μία μέρα μου την έδωσε, πήρα ό,τι οικονομίες είχα βάλει στην άκρη για τις πρώτες μου διακοπές με τις φίλες μου μετά τις Πανελλήνιες, κι αντί να πάω στο σχολείο, πήγα Ελ.Βενιζέλος, πήρα την πρώτη πτήση, πήγα να τον δω για 2-3 ώρες και ξαναγύρισα το απόγευμα Αθήνα στο σπίτι δίνοντας ως δικαιολογία οτι πήγα για φαγητό με συμμαθητές μετά το σχολείο...:D
Το άξιζε τουλάχιστον ο Θεσσαλονικιός ή άδικα έχασες τις διακοπές με τις φίλες σου...?:)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom