kleanthis17
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- eurotrip
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλασκα
Ποιο ειναι το πιο τρελο ταξιδι που εχετε κανει;;;:xmas_cool:
π.χ. να τα παρατησεις ολα και να πας ταξιδι,να πας με οτοστοπ,ενα ταξιδι με φιλους,ενα road trip,ενα ταξιδι χωρις προορισμοΌταν λες "τρελό ταξίδι" τί εννοείς...; :xmas_rolleyes:
Αν θεωρείται τρελό ταξίδι και ένα ταξίδι με "φίλους σκέτο τρελοκομείο"...τότε ναι, έχω κάνει! Και συγκεκριμένα στη Ρόδο...πάνε κάμποσα χρόνια...από τη Ρόδο δεν θυμάμαι και πολλά αλλά όλα τα υπόλοιπα τα θυμάμαι σα να μην πέρασε μια μέρα...:xmas_cheesygrin:π.χ. να τα παρατησεις ολα και να πας ταξιδι,να πας με οτοστοπ,ενα ταξιδι με φιλους,ενα road trip,ενα ταξιδι χωρις προορισμο
Το άξιζε τουλάχιστον ο Θεσσαλονικιός ή άδικα έχασες τις διακοπές με τις φίλες σου...?Όταν πήγαινα 3η Λυκείου ήμουν ερωτευμένη με ένα Θεσσαλονικιό και μία μέρα μου την έδωσε, πήρα ό,τι οικονομίες είχα βάλει στην άκρη για τις πρώτες μου διακοπές με τις φίλες μου μετά τις Πανελλήνιες, κι αντί να πάω στο σχολείο, πήγα Ελ.Βενιζέλος, πήρα την πρώτη πτήση, πήγα να τον δω για 2-3 ώρες και ξαναγύρισα το απόγευμα Αθήνα στο σπίτι δίνοντας ως δικαιολογία οτι πήγα για φαγητό με συμμαθητές μετά το σχολείο...