tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Ε οχι δα. Η αγορα και η νυχτερινη διασκεδαση ειναι απο τις καλυτερες στην Ευρωπη.
Καλα βρε @tripakias το παράκανες. Για την αγορά να το δεχτώ μιας και το κέντρο έχει μόνο καταστήματα, αλλά από διασκέδαση υστερεί. Χάλι όπως λένε άλλοι πάλι δε το λες, ειδικά αν το συγκρίνουμε με άλλες πόλεις της Αγγλίας οι οποίες είναι πολύ πολύ χειρότερες.Ε οχι δα. Η αγορα και η νυχτερινη διασκεδαση ειναι απο τις καλυτερες στην Ευρωπη.
Η πολη που εχει κλαμπ, μπαρ, παμπ για ολα τα γουστα υστερει; Αν ειναι πραγμα που δεν υστερει ειναι η νυχτα.Καλα βρε @tripakias το παράκανες. Για την αγορά να το δεχτώ μιας και το κέντρο έχει μόνο καταστήματα, αλλά από διασκέδαση υστερεί. Χάλι όπως λένε άλλοι πάλι δε το λες, ειδικά αν το συγκρίνουμε με άλλες πόλεις της Αγγλίας οι οποίες είναι πολύ πολύ χειρότερες.
Κάπου δεν μου αρέσει ο αλγόριθμος βαθμολόγησης αλλά μας έβαλες σε φασαρία!
Αναφέρω μόνο πόλεις στις οποίες έχω πάει πάνω από μία φορά ή πάνω από μία αδιάλειπτη εβδομάδα. Σε κάποιες από τις παραπάνω έζησα κατόπιν πολύμηνα διαστήματα.
GROUP C
Βουδαπεστη 1
Ηρακλειο 2
Λα Βαλλεττα 1
Μασσαλια 4
Φλωρεντια 2
Ηράκλειο 2
Φλωρεντια2 Μάλιστα ,κάπου εδώ σταμάτησα να διαβάζω.
Για την αγορά δεν ξέρω και πολλά προσπαθούσα να μη με σκοτώσουν ή βιάσουν (Στο οποίο ήμουν επιτυχής, όχι σαν άλλους συμφοιτητές δυστυχώς).Ε οχι δα. Η αγορα και η νυχτερινη διασκεδαση ειναι απο τις καλυτερες στην Ευρωπη.