apodrasi
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- France
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κίνα-Ινδία-Περού
Αυτά τα λες γιατί δε συμμετείχες με φωτογραφία από Ευρώπη!Εγω ψηφισα Καρατζαφερη.
Αυτά τα λες γιατί δε συμμετείχες με φωτογραφία από Ευρώπη!Εγω ψηφισα Καρατζαφερη.
Αυτα τα λεω γιατι δεν χρειαζεται να ποσταρει καποιος οτι ψηφισε και ποια ηπειρο ψηφισε.Αυτά τα λες γιατί δε συμμετείχες με φωτογραφία από Ευρώπη!
Βρε παιδί μου, σε πείραξα απλά και χωρίς να θυμάμαι τίνος είναι κάθε φωτογραφία. Σκέφτηκα μόνο ότι εσύ δε θα έβαζες Ευρώπη αλλά Ασία. Μόλις τώρα θυμήθηκα την κουβέντα μας τη στιγμή που την(τις) ανέβαζες.Αυτα τα λεω γιατι δεν χρειαζεται να ποσταρει καποιος οτι ψηφισε και ποια ηπειρο ψηφισε.
Θα μαθουμε οταν ανοιξουν οι καλπες τα μαντατα.
Καλη επιτυχια σε ολους.
Eiχε φωτό απ το Λάος ο διαγωνισμος;Εγω ψηφισα Καρατζαφερη.
μια χαρά συννενοείστε!!Eiχε φωτό απ το Λάος ο διαγωνισμος;
Μπράβο. Απίστευτος συνειρμός.Eiχε φωτό απ το Λάος ο διαγωνισμος;
εδώ apodrasi έχομε να κάνομε με τους βαρώνους του χιούμορ!!Μπράβο. Απίστευτος συνειρμός.
ρίχτε ρίχτε!!! ξαναψηφίστε μπάς και παρω καμμιά θεσούλα και εγώ!! μην είστε γύφτοι..Δεν αφήνετε τα άσχετα να ρίξετε καμιά ψήφο;
Μόνο μην μας το παίξεις Έφη Σαρρή τραγουδώντας... "σταυρώστε με, σταυρώστε με, στα χέρια σας σηκώστε με!"ρίχτε ρίχτε!!! ξαναψηφίστε μπάς και παρω καμμιά θεσούλα και εγώ!! μην είστε γύφτοι..
Εεεεεπ....ασ'την διαφήμιση renata! Ρίξτε και σε μένα παιδιά επι τη ευκαιρία!!!ρίχτε ρίχτε!!! ξαναψηφίστε μπάς και παρω καμμιά θεσούλα και εγώ!! μην είστε γύφτοι..
Μπορούμε να ξαναψηφίσουμε;;;;;;;;;;Δεν αφήνετε τα άσχετα να ρίξετε καμιά ψήφο;