sophie_3601
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κίνα Σινικό Τείχος
Καλημέρα σε όλους!!! Ξέρω ότι έχω εξαφανιστεί από το φόρουμ είμαι απλά απαράδεκτη αλλά τρέχω, τρέχω τρέχω......
Θέλω για ακόμα μια φορά την βοήθεια σας γιατί δεν βρίσκω κάτι σχετικό και έχω ψιλομπερδευτεί...
Αύριο φτάνω Λονδίνο στο Heatrow και θέλω από εκεί να φτάσω στο Lambeth North και αν δεν κάνω λάθος θα ακολουθήσω την εξής διαδρομή:
1.Παίρνω το τρένο και πάω προς Paddinghton - Piccadilly
2. Piccadilly αλλάζω γραμμή και πάω Lambeth North
Στα τρένα υπάρχει κάποιο σχεδιάγραμμα με τις στάσεις ώστε να πάρω το σωστό, ξέρετε πως λέγονται πχ. το πρώτο θα λέει heatrow - paddington;
Αν κάποιος από εσάς έχει χάρτη του τρένου θα με εξυπηρετούσε πάρα πολύ;
Επίσης η διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων είναι ίδια με εδώ έχει εκδοτήρια παντού; Χαζή ερώτηση το ξέρω!
Ευχαριστώ πολύ πολύ προκαταβολικά!
Θέλω για ακόμα μια φορά την βοήθεια σας γιατί δεν βρίσκω κάτι σχετικό και έχω ψιλομπερδευτεί...
Αύριο φτάνω Λονδίνο στο Heatrow και θέλω από εκεί να φτάσω στο Lambeth North και αν δεν κάνω λάθος θα ακολουθήσω την εξής διαδρομή:
1.Παίρνω το τρένο και πάω προς Paddinghton - Piccadilly
2. Piccadilly αλλάζω γραμμή και πάω Lambeth North
Στα τρένα υπάρχει κάποιο σχεδιάγραμμα με τις στάσεις ώστε να πάρω το σωστό, ξέρετε πως λέγονται πχ. το πρώτο θα λέει heatrow - paddington;
Αν κάποιος από εσάς έχει χάρτη του τρένου θα με εξυπηρετούσε πάρα πολύ;
Επίσης η διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων είναι ίδια με εδώ έχει εκδοτήρια παντού; Χαζή ερώτηση το ξέρω!
Ευχαριστώ πολύ πολύ προκαταβολικά!