Viaggi
Member
Ετοιμάζομαι να κλείσω εισιτήρια με τα γρήγορα τρένα IC. Να κλείσω και συγκεκριμένες θέσεις ή δίνει το σύστημα αυτόματα τυχαίες θέσεις
Δε δίνει θέσεις, μπαίνεις στο τρένο και ψάχνεις - κάθεσαι όπου βρεις. Αν λέει οτι το τρένο είναι αρκετά γεμάτο (συνήθως το γράφει κατα την αναζητηση) ή είστε πολλά άτομα και θέλετε να είστε παρέα, κλείσε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αλλιώς δεν αξίζει.Ετοιμάζομαι να κλείσω εισιτήρια με τα γρήγορα τρένα IC. Να κλείσω και συγκεκριμένες θέσεις ή δίνει το σύστημα αυτόματα τυχαίες θέσεις
τι να σου πω.Ωχ 8 Αυγούστου θα είμαι Βαυαρία. Δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε τις εκδρομές εκεί λες?
01.08.-12.09.Πουε ξεκινούν?
Καλησπέρα σας. Το θέμα με το εισητήριο των 9 ευρώ είναι ότι διάβασα πως για παράδειγμα δε μπορείς να έχεις μαζί σου βαλίτσα σε τρένο.Συνεπώς αν πρέπει να πάρω άλλο εισητήριο για να πάω από Νυρεμβέργη που θα χρειαστεί Μόναχο, πιο εισητήριο επιλέγω?γενικά το όλο θέμα με τα εισητήρια και ποιά μεταφορικά μπορείς να πάρεις με αυτά με έχει μπερδέψει απόλυτα. Αν κάποιος γνωρίζει να μου τα εξηγήσει θα το εκτιμούσα αφάνταστα μιας και σε 2 εβδομάδες φεύγω και δε ξέρω ακόμα τι επιλογές μετακίνησης έχω και πως να τα ψάξωΜε το εισιτήριο των 9€ πλέον δεν έχεις κανένα θέμα με ζωνες και άλλα τινά έως τον Αύγουστο.
Λογικά όχι δεν θα έχεις θέμα με το Σάλτσμπουργκ.
Στο σαιτ των γερμανικών σιδηροδρομων Cheap Train Tickets | Timetables for Germany & Europe - Deutsche Bahn (στα αγγλικά) βάζεις που θες να πας και σου βγάζει όλες τις επιλογές, και το κόστος. Ανάμεσα σε αυτές περιλαμβάνεται κ το 9€ Ticket. Κάνεις κ κράτηση από το σαιτ. Αυτό με τη βαλίτσα που λες δεν το βρίσκω πουθενά, εγώ ταξίδεψα με μικρή βαλίτσα τον Ιούνιο.Καλησπέρα σας. Το θέμα με το εισητήριο των 9 ευρώ είναι ότι διάβασα πως για παράδειγμα δε μπορείς να έχεις μαζί σου βαλίτσα σε τρένο.Συνεπώς αν πρέπει να πάρω άλλο εισητήριο για να πάω από Νυρεμβέργη που θα χρειαστεί Μόναχο, πιο εισητήριο επιλέγω?γενικά το όλο θέμα με τα εισητήρια και ποιά μεταφορικά μπορείς να πάρεις με αυτά με έχει μπερδέψει απόλυτα. Αν κάποιος γνωρίζει να μου τα εξηγήσει θα το εκτιμούσα αφάνταστα μιας και σε 2 εβδομάδες φεύγω και δε ξέρω ακόμα τι επιλογές μετακίνησης έχω και πως να τα ψάξω