Μια χαρά είναι οι τιμέςΨάχνω για εισητήρια τρένου για το ταξίδι μας (7 άτομα). Επειδή δεν ξέρω ποιες είναι "φυσιολογικές" τιμές για τα ταξίδια βάζω τις χαμηλότερες που βρήκα ώστε όποιος ξέρει να μου πει αν μπορώ να βρω κάτι καλύτερο (ή κάποιο χρήσιμο tip)
Μιλάνο - Βενετία 9.90
Βενετία - Φλωρεντία 16.90
Φλωρεντία - Μιλάνο 23.80
Όλες με Italo ανα άτομο. Στην τελευταία διαδρομή βρήκα με trainitalia 18.80.
Italo έχει δωρεάν τις θέσεις. Επίσης γράψου στο ενημερωτικό mail έχει συνεχώς προσφορές με εκπτωτικους κωδικούςΕπειδή ετοιμάζομαι να κλείσω τα πιο πάνω εισητήρια θέλω να ρωτήσω ακόμα κάτι. Στην trainitalia μου λέει για seats 2 ευρώ ανα άτομο (επειδή είμαστε 7 άτομα λέω να κλείσω ώστε να είμαστε μαζί). Για την Italo δεν λέει κάτι στην αρχή τουλάχιστόν και ούτε βρήκα κάτι στην ιστοσελίδα τους. Κάποιος που έκλεισε μαζί τους ξέρει να μου πει;
1. οχι, 2. ναι, 3. ναι1.αν καθυστερήσει το τρένο να φτάσει Mεσσίνα, υπάρχει περίπτωση να περιμένει το τρένο
2.θα πρέπει να περιμένω το επόμενο.
3. Στην 2η περίπτωση ισχύει το ίδιο εισιτήριο?
είναι λίγο περίπλοκο αλλά βρήκα μόνο αυτό.Ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τσεκάρω το status των τρένων? Αν υπαρχει καθυστερηση κλπ?
αν κ δεν καταλαβαινω γιατι αγχωνεσαι σκεπτομενη αμεσως την καθυστερηση, το σεισμο, την καταστροφη κ δεν ξερω τι αλλο (), το επισημο σαιτ που παρακολουθουμε τα τραινα κ τους σταθμους μας ειναι το κατωθι.Ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τσεκάρω το status των τρένων? Αν υπαρχει καθυστερηση κλπ?