Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Ποια ηλικία; Τι είναι αυτό; Rolling Stone και βάλε! Ή μήπως @stonerollingΠες τα να τ’ ακούει ο @stonerolling που γκρίνιαζε. Φοβόταν μήπως φανεί η ηλικία του!
Ποια ηλικία; Τι είναι αυτό; Rolling Stone και βάλε! Ή μήπως @stonerollingΠες τα να τ’ ακούει ο @stonerolling που γκρίνιαζε. Φοβόταν μήπως φανεί η ηλικία του!
Πες τα!!!!!!Ποια ηλικία; Τι είναι αυτό; Rolling Stone και βάλε! Ή μήπως @stonerolling
Σου πέρασε το πόδι σου που το γύρισες όταν χοροπήδαγες;ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ζηλεύεις ρε που είμαι γύρω στα 20, στην παραλία δε κατεβαίνω στα 5.
Όταν διασκεδάζω οι ενδορφίνες εκτινάσονται.....
Αφου δεν είσαι κακός, γιατί τον υποδύεσαι;;;; ΝτροπήηηηηηηηηΣου πέρασε το πόδι σου που το γύρισες όταν χοροπήδαγες;
Γιατί έχω πληροφορίες ότι έχει περάσει ένας μήνας κι ακόμα τίποτα…
Όπως ακριβώς συμβαίνει στους ανθρώπους της ηλικίας σου.
Η συναυλία του Parov Stelar ήταν καταπληκτική!!!!Σου πέρασε το πόδι σου που το γύρισες όταν χοροπήδαγες;
Γιατί έχω πληροφορίες ότι έχει περάσει ένας μήνας κι ακόμα τίποτα…
Όπως ακριβώς συμβαίνει στους ανθρώπους της ηλικίας σου.
Έτσι γίνομαι όταν ακούω τις τρίχες που λες…Η συναυλία του Parov Stelar ήταν καταπληκτική!!!!
Μετά από μερικές ώρες που τα έδωσα όλα δεν μπορούσα να φρενάρω και συνέχισα να χορεύω με έναν DJ μετά το τέλος της συναυλίας οπότε.... το έπαθα το διαστρεματάκι. Οι ηλικίες που παθαίνουν διαστρέματα στατιστικά είναι κυρίως 18-25 για να ξέρεις.
Το ψάξαμε αλλά δεν βρήκαμε κάτι. Ίσως να ξέρει κάτι η @mikrh tsopanaΥπάρχει κάποιο site που να έχει μαζεμένες τις συναυλίες που γίνονται στη Βαλένθια ανά μέρα; (όπως το αντίστοιχο Αθηνόραμα, viva.gr κτλ)
Ε εντάξει δεν ήταν και το πιο συγκλονιστικό αξιοθέατο στο κόσμο, αλλά δεν το λες και άσχημο! Ειδικά η αίθουσα με τις κολόνες που καταλήγουν σε σχήμα φοίνικα είναι πανέμορφες Είδα παρόμοια αίθουσα πρόσφατα στη Τουλούζη.Κατεβήκαμε στα υπόγεια, μπήκαμε σε άλλες μικρότερες αίθουσες με στολισμένα ταβάνια και ανεβήκαμε και στις επάλξεις του χωρίς, η αλήθεια είναι, να εντυπωσιαστούμε τρομερά.
Άστον άνθρωπο να κοιμηθεί! Ακους εκεί κατέρευσεΗ χτεσινοβραδυνή διασκέδαση στο φεστιβάλ καθώς και οι βόλτες στα μουσεία μας είχαν αφήσει χωρίς ενέργεια και ο @stonerolling κατέρρευσε…
Στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου έχω δώσει "ρεσιτάλ".....τι μου θυμίζεις τώρα! Χωρίς να θέλω να καταχραστώ χώρο στην πολύ όμορφη ιστορία σου, έχω μείνει 8 ώρες καθυστέρηση χωρίς να γνωρίζουμε το γιατί.....το μάθαμε μία ώρα πριν την αναχώρηση μας! Εννοείται οτι χάσαμε την ανταπόκριση μας. Ο υπάλληλος της AirSerbia που είχε καταφέρει να με ηρεμήσει τότε ήταν ΑΞΙΟΣ!!!! Εννοείται οτι κατέβαζα χριστοπαναγίες με τα δίκια μου και το παιδί ήταν πραγματικά ΑΞΙΟ που μπόρεσε να με "κουμαντάρει"!!!Στην αποβίβαση μας στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου, μας περίμεναν, μέσα στην φυσούνα, οι υπάλληλοι της εταιρείας. Μας έδωσαν από 2 boarding passes, ένα για την πτήση Βελιγράδι - Θεσσαλονίκη και ένα για την πτήση Θεσσαλονίκη - Αθήνα με την Aegean. Αφού περιμέναμε άλλη μια ώρα εκεί, ξαναμπήκαμε στο ίδιο αεροπλάνο και συνεχίσαμε προς Θεσσαλονίκη. Στο αεροδρόμιο Μακεδονία αλλάξαμε Terminal και τελικά φτάσαμε στην Αθήνα στις 7:00 το πρωί, με 4 συνολικά ώρες καθυστέρηση και έχοντας ήδη κλείσει 24 ώρες άυπνος. Ο δε @stonerolling τις τελευταίες 48 ώρες είχε κοιμηθεί μόνο 3!! Έτσι για να καταλάβουμε στο πετσί μας τι επρόκειτο να ακολουθήσει στις πτήσεις και τα αεροδρόμιο όλου του κόσμου τις επόμενες ημέρες.
Δεν ξέρω γιατί, περιμέναμε περισσότερα γι' αυτό και δεν ενθουσιαστήκαμε. Τώρα από τις φωτογραφίες αναθεωρώ κι εγώ.Ε εντάξει δεν ήταν και το πιο συγκλονιστικό αξιοθέατο στο κόσμο, αλλά δεν το λες και άσχημο! Ειδικά η αίθουσα με τις κολόνες που καταλήγουν σε σχήμα φοίνικα είναι πανέμορφες Είδα παρόμοια αίθουσα πρόσφατα στη Τουλούζη.
Να μην τα ξαναλέμε! Η ηλικία...Άστον άνθρωπο να κοιμηθεί! Ακους εκεί κατέρευσε