Το τοπ 5 των πόλεων που θα ζούσαμε.

paefstra

Member
Τι να σου κάνει κι ο κοσμακης όταν ενημερώνεται από συστημικά ΜΜΕ σε χώρες που η ελευθεροτυπία είναι στα τάρταρα;
Το προφιλ "Λόγια και Εικόνες της Μαρίας Βογιατζάκη-Ντούζα" έχει 207.000 ακόλουθους που επέλεξαν να κάνουν αυτό με το κινητό τους-pc τους
Κάποτε νομίζαμε ότι έφταιγε η περιορισμένη πρόσβαση στην πληροφορία. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα τελικά.
Πάθετε δωρεάν επιληψία με τα λόγια και τις εικόνες από την πιο ψυχεδελική σελίδα του ελληνικού facebook (luben.tv)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το προφιλ "Λόγια και Εικόνες της Μαρίας Βογιατζάκη-Ντούζα" έχει 207.000 ακόλουθους που επέλεξαν να κάνουν αυτό με το κινητό τους-pc τους
Κάποτε νομίζαμε ότι έφταιγε η περιορισμένη πρόσβαση στην πληροφορία. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα τελικά.
Πάθετε δωρεάν επιληψία με τα λόγια και τις εικόνες από την πιο ψυχεδελική σελίδα του ελληνικού facebook (luben.tv)
Στη χώρα που οι μισοί υπουργοί θα μπορούσαν να ήταν άνετα "αστέρια" στα παρατράγουδα δεν μου κάνει εντύπωση το πλήθος των ακολούθων της κυρίας.

Σαφώς και το πρόβλημα είναι ο κοσμακης (γι αυτό και δεν έγραψα κόσμος) και από πού και πώς επιλέγει να ενημερωθεί.

Κάνει καλή δουλειά το σχολείο με τη διατήρηση του συστήματος της παπαγαλιας, το πολύ χαμηλό επίπεδο πολλών νέων εκπαιδευτικών και την κατάργηση ή απαξίωση μαθημάτων που βοηθούν στην ανάπτυξη της κριτικής σκέψης.

paefstra

Member
Στη χώρα που οι μισοί υπουργοί θα μπορούσαν να ήταν άνετα "αστέρια" στα παρατράγουδα δεν μου κάνει εντύπωση το πλήθος των ακολούθων της κυρίας.

Σαφώς και το πρόβλημα είναι ο κοσμακης (γι αυτό και δεν έγραψα κόσμος) και από πού και πώς επιλέγει να ενημερωθεί.

Κάνει καλή δουλειά το σχολείο με τη διατήρηση του συστήματος της παπαγαλιας, το πολύ χαμηλό επίπεδο πολλών νέων εκπαιδευτικών και την κατάργηση ή απαξίωση μαθημάτων που βοηθούν στην ανάπτυξη της κριτικής σκέψης.
Καποιο κενο εχει ο συλλογισμος. Παρα πολλοι δημοκρατικοι ανθρωποι και υπευθυνοι πολιτες δεν τελειωσαν καν το σχολειο ενω ξερω πολλους αντιδημοκρατικους μορφωμενους ανθρωπους, εως και φασισταρια.

Σημερινη ειδηση για πολυ μορφωμενη συμπολιτισσα μας με κριτικη σκεψη και καλη καριερα

1662064974923.png

Last edited:

paefstra

Member
Και για να το κανω ακομη πιο ενδιαφερον @tripakias η περιπτωση της φερομενης ως δολοφονου των παιδιων της Ρουλα Πισπιριγκου θα επρεπε να διδασκεται στα εγχειριδεια Εκπαιδευσης Ενηλικων. Ενα απο τα υψηλοτερα γυναικεια IQ, κατα τη γνωμη μου που αυτομορφωθηκε σε λουμπεν περιβαλλον, με επιμονη και υπομονη παρα τα εμποδια της ανατροφης 3 παιδιων και της φτωχειας, παρεδιδε εργασιες στο Παντειο για Εγκληματολογια και ατυπα εβγαλε μιση Ιατρικη και Φαρμακολογια διαβαζοντας απο το κινητο της και οδηγησε σε παρακρουση 3-4 ολοκληρα νοσοκομεια.
Αριστη κριτικη σκεψη, κινητοποιηση, φιλομαθεια.
Ε μονο που στραβωσε και εγινε μαλλον δολοφονος

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καποιο κενο εχει ο συλλογισμος. Παρα πολλοι δημοκρατικοι ανθρωποι και υπευθυνοι πολιτες δεν τελειωσαν καν το σχολειο ενω ξερω πολλους αντιδημοκρατικους μορφωμενους ανθρωπους, εως και φασισταρια.

Σημερινη ειδηση για πολυ μορφωμενη συμπολιτισσα μας με κριτικη σκεψη και καλη καριερα

View attachment 402408
Στα λόγια μου έρχεσαι. Στα δικά μου τα χρόνια το επαρχιακό σχολείο που έβγαλα ήταν εκκολαπτηριο φασιστών. Κι απ' όσο μαθαίνω δεν έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.

Δεν έκανα ποτέ σύνδεση/συσχετισμό μόρφωσης και δημοκρατικότητας.

paefstra

Member
Στα λόγια μου έρχεσαι. Στα δικά μου τα χρόνια το επαρχιακό σχολείο που έβγαλα ήταν εκκολαπτηριο φασιστών. Κι απ' όσο μαθαίνω δεν έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.
Το τοπικο παραδειγμα δεν ειναι αρκετο για γενικευση.
Τελος off topic απο μενα, δεν μπαινω σε βιωματικα παραδειγματα γιατι δεν τα θεωρω αξιολογα, απο αποψη και απο εμπειρια σε τετοιες συζητησεις εκτος φορουμ, οχι οτι εχω προηγουμενα με τον συγκεκριμενο τοπο.

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Λοιπόν χωρίς συγκεκριμένη σειρα και με δεδομένο οτι στη χωρα που θα ζω θα είμαι οικονομικά '' ομορφα'' βαζω...

-Βανκούβερ
-Μελβούρνη
-Λος Αντζελες επειδή ήρθα τώρα
-Νεα Υορκη
-Μαϊάμι

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη