Το πιο αστείο περιστατικό που σας έχει συμβεί σε ταξίδι :)

kabamarou

Member
ΣΩΒΡΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!

Ποιο είναι το πιο αστείο περιστατικό η ιστορία που σας έχει συμβεί σε ταξίδι;

Ξεκινάω με την δική μου ιστορία. Πριν από μερικά χρόνια που λέτε είχα πάει ένα ταξίδι στο Παρίσι μαζί με έναν φίλο. Γενικά με αυτόν τον τύπο γίνανε πολλά παράξενα πράγματα σε αυτό το ταξίδι αλλά το πιο κορυφαίο είναι αυτό που θα σας διηγηθώ!

Πήγε που λέτε και αγόρασε από ένα μαγαζί με σουβενίρ κάτι σώβρακα(μποξεράκια) που γράφανε πάνω πάρα πολλές φορές την φράση "i love paris" και αντί για love μάλιστα είχε το σήμα της καρδούλας. Το ένα το σώβρακο για αυτόν και τα άλλα δώρο για κάποιον ξάδερφο του αν θυμάμαι καλά.Δεν τα είχε δοκιμάσει όμως.

Το βράδυ λοιπόν όταν πήγαμε στο ξενοδοχείο έκατσε και πρόβαρε το σώβρακο και διαπίστωσε ότι ήταν στενό. Δεν τα βγάλανε τα νούμερα σωστά; Δεν είναι οι Γάλοι τόσο χοντροκόλιδες σαν εμάς και τα υπολογίζουν εκεί τα μεγέθη διαφορετικά; Δεν ξέρω τι έγινε αλλά το σώβρακο ήταν στενό! Η φάση είναι όμως ότι είχε αγοράσει και 2 σώβρακα για τον ξάδερφο του όπως προανέφερα που είχε το ίδιο σουλούπι με αυτόν και θα ήταν στενά και για αυτόν οπότε ήταν τριπλό το κακό!

Την άλλη ημέρα λοιπόν που βγήκαμε βόλτα στους δρόμους του Παρισιού πήρε και τα σώβρακα μαζί του στο σακίδιο που είχε στους ώμους και όταν μπήκαμε μέσα σε ένα άλλο άσχετο μαγαζί με σουβενίρ, εμφάνισε σαν μάγος που βγάζει το κουνέλι από το καπέλο και ένα σώβρακο μέσα στην πλαστική διαφανή του συσκευασία λέγοντας στον καταστηματάρχη πως θέλει να κάνει αλλαγή. Ο καταστηματάρχης δεν δέχτηκε όμως προς μεγάλη του απογοήτευση!

Τελικά φτάσαμε στο ξενοδοχείο κάποια στιγμή το βράδυ που ήταν και το τελευταίο πριν φύγουμε και μου ανακοίνωσε το απίστευτο σχέδιο του για την αυριανή ημέρα της αναχώρησης. Πριν πάμε στο αεροδρόμιο για να πάρουμε το αεροπλάνο που έφευγε γύρω στις 1, να πάμε πρωί πρωί στους δρόμους του Παρισιού μαζί με τις βαλίτσες μας στα χέρια και να πάρουμε σβάρνα όλα τα μαγαζιά που πουλάνε σουβενίρ ψάχνοντας αυτά που πουλάνε ίδια σώβρακα μήπως και δεχτεί κάποιος καταστηματάρχης να του τα κάνει αλλαγή με κάποια άλλα σε μεγαλύτερο μέγεθος!

Εγώ του είπα ότι καταρχάς δεν προλαβαίνουμε να το κάνουμε αυτό το πράγμα γιατί χρειάζεται και αρκετός χρόνος για να πάμε στο αεροδρόμιο και πρέπει να είμαστε και εκεί καμιά μιάμιση ώρα πιο μπροστά αλλά εκτός αυτού θα ταλαιπωρηθούμε τζάμπα γιατί κανείς δεν πρόκειται να δεχτεί να κάνει αλλαγή εσώρουχα ειδικά όταν δεν τα έχεις αγοράσει από το μαγαζί του. Ε εκεί επήλθε ένας μικρός καυγάς. Το επόμενο πρωί τελικά αναχώρισα μόνος από το ξενοδοχείο (γιατί ξαναμαλώσαμε για κάποια άλλα άσχετα πράγματα:)) και βρεθήκαμε κάποια στιγμή στο αεροδρόμιο. Η τύχη των σωβράκων και το αν χρησιμοποιήθηκαν τελικά από κάποιον παραμένει άγνωστο.

Last edited:

ggonholidays

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
Εύχομαι ο φίλος να διαβάζει travelstories και να μας απαντήσει γιατί τώρα μας άφησες με την απορία! :haha::haha:

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Από το τελευταίο μου ταξίδι στο Βιετνάμ και Καμπότζη...

Λόγω προβλήματος στην 1η μας πτήση (Αθήνα-Ντόχα), χάσαμε τη 2η πτήση για Μπανγκόκ-Ανόι.
Αποτέλεσμα αυτού ήταν με έξοδα της Qatar airways να μείνουμε 1 μέρα στη Ντόχα (4 μονόκλινα καθώς ήμασταν συνολικά 4 οι συνταξιδιώτισσες) με δωρεάν διαμονή-διατροφή και 2 λεπτά τηλεφωνικές κλήσεις.
Κάνοντας check out, μου ζητήθηκαν 12 δολλάρια (αν θυμάμαι καλά το ποσό).

Ρώτησα σε τι αφορούσαν και μου απάντησαν ότι ήταν τηλ. κλήση που είχα κάνει στην Ελλάδα. Απόρησα, τους είπα ότι έκανα 1 τηλέφωνο μόνο στην Ελλάδα. Εεε μετά σκέφθηκα "να δεις ξεπέρασα τα 2 λεπτά χωρίς να το καταλάβω και είναι πανάκριβο το τηλεφώνημα στο Κατάρ". Εδωσα την πιστωτική μου κάρτα να χρεωθεί.

Αμέσως μετά, ήλθε για check out μία από τις άλλες συνταξιδιώτισσες...
και ανακάλυψα ότι τελικά ότι είχα ζητήσει check out για το ΔΙΚΟ ΤΗΣ νούμερο δωματίου.:haha::harakiri:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.741
Μέλη
39.475
Νεότερο μέλος
Drnv

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα