panpan
Member
Να πίνεις βότκα ,μέχρι να μάθεις Ρώσικα.!!!με χωριζαν απο τις βοτκες μου,
Να πίνεις βότκα ,μέχρι να μάθεις Ρώσικα.!!!με χωριζαν απο τις βοτκες μου,
Πάντως όταν είδα τις φωτό μου ήρθε στο μυαλό μια φωτό πολύ προχωρημένη που ο πατεντίαρης ιδιοκτήτηςΔν θα επιτρεψω ανακριβειες περι του τροπου κλεισιματος του Ταζ Μαχαλ της Κωνσταντινουπόλεως. Θα ειμαι σαφης για να δωσω και σε άλλους την χαρά να επισκεφτουν το ως άνω για να βιωσουν και αυτοι μια φορα στη ζωή τους τετοια πολυτελεια. Το σαιτ λοιπον (αν και ειναι για λιγους και εκλεκτους) ονομαζεται Byzantium best resort. Δημιουργια του Ιουστινιανου θαρρω. Ξεχασα να αναφερω οτι οι χωροι λειτουργουν και ως μουσείο (εισοδος 10 σόλιδος). Τρομερο ενδιαφερον παρουσιάζει και το αποχετευτικό. Ζουμε μεγαλεια λέμε.... View attachment 280918 View attachment 280918
ή κοπέλες-αγόρια (απο ολα έχουμε λέμε)
Την επόμενη φορά,του πετάς το κοντό σου σορτσάκι και του λες,σε περίπτωση και δεν έχεις λεφτά,δεν θα κάνειςμια φορα οταν του ζητησα χρηματα να αγορασω δεν θυμαμαι τι , (αν και μαντευω: μπιρα θα ήταν) μου έδωσε κατι λίρες και μου ειπε "φόρεσε το τζιν το κοντο σορτσακι σου
σε περιπτωση που δεν σε φτασουν τα λεφτά. Δεν θα κάνεις και τιποτε, απλά στησου κάτω απο
το παράθυρό μας. Μένουμε στο σημειο 0".
Χα χα... Εισαι σατανικός!Την επόμενη φορά,του πετάς το κοντό σου σορτσάκι και του λες,σε περίπτωση και δεν έχεις λεφτά,δεν θα κάνεις
τίποτα.Απλά στήσου κάτω από το παράθυρο.Μένουμε στο σημείο Ο
(Στα κλεφτά δες αν έχει ξυρισμένη γάμπα)
Αν δεν του χωράει το σορτσάκι σου ας βάλει μια φουστίτσα.
Να μην σκύβει όμως και φαίνονται τίποτα καμπάνες!!!!!!
Ε,δεν μπορεί να τον πηγαίνεις στα καλύτερα και να μην σου φέρνει την μπύρα αυτός!!!Χα χα... Εισαι σατανικός!
Βρε θα μου τον βουταγανε...Ε,δεν μπορεί να τον πηγαίνεις στα καλύτερα και να μην σου φέρνει την μπύρα αυτός!!!
Μάντεψε: https://www.booking.com/hotel/az/yasamal-hostel.en-gb.html?aid=357006;label=gog235jc-1DCAQoggJCDWNpdHlfLTI3MDUxOTVICVgDaFyIAQGYAQm4AQvIAQ_YAQPoAQH4AQKIAgGoAgO4AqGh--wFwAIB;sid=b6993bf15458ced26a463e860c8e83d0;all_sr_blocks=240860303_101687706_2_0_0;checkin=2019-11-29;checkout=2019-11-30;dest_id=-2705195;dest_type=city;dist=0;group_adults=2;group_children=0;hapos=1;highlighted_blocks=240860303_101687706_2_0_0;hpos=1;no_rooms=1;room1=A,A;sb_price_type=total;sr_order=price;srepoch=1570689242;srpvid=f5bc2e2d3bcc0221;type=total;ucfs=1&#hotelTmplειπες οτι ειχες μεινει ξανα εκει. πως το βρηκες τη πρωτη φορα;; μπαινουν τετοια καταλυμετα σε σαιτ;
Πάντα!!!Χλύδα!!!!!!!